„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Pro-Koncept

ProKoncept építési rendszer előnyei

Télen meleg, nyáron hideg – az Igazi energiabarát otthon

A ProKoncept házak Neopor külső falazata hővisszaverő képességű a polisztirol szigetelésekkel szemben. Így a nyári napsütésnek sokkal jobban ellenáll, mint a hagyományos házak.
Az általunk épített ProKoncept falak legkisebb hőszigetelésű eleme is kétszer jobban szigetel, mint egy téglaház.
Ha a legjobb szerkezetünket alkalmazzuk, az négyszeres-ötszörös hőszigetelési tulajdonsággal bír, mint a hagyományos építés falazata, arról nem is beszélve, hogy a falvastagság is kisebb, tehát még tértakarékos is az energiatakarékosság mellett.

Minden ProKoncept házunk A+ Energiaosztályba tartozik!

Alacsony építési és fenntartási költség

Mivel évek óta világszerte folyamatosan emelkednek az energiaárak a házaknak mára már két ára lett.
Az egyik az amennyiért felépítjük, a másik az amit az üzemeltetésére havonta fizetünk. Egy ház jól szigetel, akkor hatalmas összegeket takarít meg Önnek. Egy rossz szigetelésű ház viszont 50 év alatt egy egész árát felemészti fűtésszámla formájában.
Ha Ön a ProKonceptet választja, akkor nem lesz gondja a rezsiköltségek kifizetésével. Tapasztalatokból elmondható, hogy egy 100 m2-es ProKoncept ház 12 hónapra elosztva 9-12, 000 Ft fűtésköltséggel megelégszik.
Az építési költségek versenyképesek más technológiákkal, nem kell megfizetni azt a rengeteg előnyt melyet a rendszer nyújt számunkra.

Nem allergén, nincs kisugárzása, biológiailag semleges

A Neopor biológiailag semleges anyag, ledarált anyagot gyakran használják talajdúsítóként: segítségével a növények könnyebben jutnak a tápanyagokhoz, egészségesebbek lesznek, és gyorsabban növekszenek.
Szintén nem elhanyagolható tény, hogy az egyenletes szigetelés következtében a falon nincsenek hidegebb és melegebb pontok, így a pára nem csapódik ki, a fal nem nedvesedik, a penészgombák sem telepednek meg rajta. Ez az allergiában szenvedőknek igen nagy segítség. (Hazánkban minden harmadik ember allergiás!)
Az energiakészletek kímélésével a gyermekeink jövőjéért teszünk egy nagy lépést, és ez pénzbe sem kerül, egyszerűen elhatározás kérdése. Ha Ön Neopor alapanyagú ProKoncept házat épít legalább 60%-kal kevesebb földgázt fog elhasználni egy téglaházhoz képest.

Több tér a bentlakóknak: 30 cm ProKoncept fal = 75 cm téglafal

A 30 centiméteres fal hőszigetelési tulajdonsága egy 75 cm vastag vázkerámia-falnak felel meg. A ProKoncept fal méretének köszönhetően ugyanakkora bruttó alapterület esetében jelentősen több hasznos belső teret kapunk.
Átlagosan egy 100 m2-es háznál 38-as vázkerámia téglához képest több mint 8 m2 területet nyerhetünk, ugyanez a nyereség a 44-es téglával szemben cca: 12 m2.
Ez egy dolgozó, vagy gyermekszoba méretet jelent megtakarításként. Ha már egyszer építtet, akkor olyat érdemes, mely a leg költséghatékonyabb megoldás, gyakorlatilag ha visszaosztjuk a bekerülési költséget a négyzetméterre, akkor kiderül, hogy olcsóbb lesz a nettó négyzetméter ár, mint egy téglaház esetében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Kellemes közérzet

A kétoldali Neopor rétegnek és a betonmagnak köszönhetően az épület tökéletesen szigetelt lesz, a falak belső felülete is szobahőmérsékletű marad. Ennek következtében a szoba közepe és a falak között nincs hőmérsékletkülönbség, vagyis nem keletkezik számottevő belső légmozgás, nem „húz” a fal. A belső burkolatként alkalmazott gipszkarton tovább segíti az egyenletes páratartalom fenntartását.

Gyorsan és tisztán lehet építkezni

A „lego”-szerű elemeket nem kell ragasztani, kapcsolatuk összepattintva egyszerűen biztosítható, a kész vázba könnyen beönthető a beton. Egy szint falazása átlagosan két-három munkanap alatt elkészül. A gépészeti csövek helyét utólag, egy speciális hőkéssel néhány óra alatt lehet kivágni a falból. Az építkezés helyszíne tiszta marad, a munka zaj- és hulladékmentes.
Az anyagok mennyiségét pontosan meg lehet határozni, így nem keletkezik hulladék.
Egy ProKoncept ház kulcsrakész felépítése 60 nap alatt megvalósul, így Önnek nem áll a pénze egy félkész építkezésben

Egészséges, biztonságos és környezetbarát

A Neopor teljesen ártalmatlan az egészségre. A szervezetbe véletlenül bejutott polisztirol semmilyen kárt nem okoz, sőt, még az égési terméke sem mérgező. Nem véletlen, hogy ilyen anyagba csomagolják a legkényesebb élelmiszereket. Az előírások szerint pl. a friss halat, vajat vagy krémtortát tilos ízt vagy bármilyen káros anyagot tartalmazó csomagolásba tenni, még akkor is, ha ezek koncentrációja elenyésző. Ha Ön rendelt már ételfutártól ebédet, akkor tapasztalta, hogy a hőtartó dobozok is ilyen anyagból készülnek. Érdekességként megemlítjük, hogy 1 cm körüli falvastagsággal a fagylaltosdoboz szobahőmérsékleten 3-4 óráig nem olvad fel. A mi házaink minimum 20 cm Neopor szigetelést tartalmaznak.

Magasfokú időtállóság

Ezek a házak nem nagy múltra tekintenek vissza, bár a Németországban kidolgozott és továbbfejlesztett – általunk is használt – polisztirol-rendszerből épült legrégibb lakóház ma 50 éves.
A szigetelő rétegen az öregedés legkisebb jelét sem lehet felfedezni.
A labortesztekben olyan körülményeket szimuláltak, melyek megfelelnek egy cca. 100 éves szabadtéren eltöltött időnek.
Az anyag minősége azonban még ekkor sem romlott.
A beton egy panel ház esetében -20 és +60 fok közötti hőmérsékletnek van kitéve. Az idő folyamán repedések keletkezhetnek, melybe a víz befolyik és károsíthatja azt.
A ProKoncept szerkezetnél a teherhordó betonmagot vastag szigetelés védi mindkét oldalon a nagy hőmérsékletkülönbségektől, és az időjárás okozta egyéb károktól.
A ProKoncept épület masszív, földrengésbiztos, hiszen a térhálós monolit betonszerkezet ellenáll bármely irányú mozgásnak.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

 1. Tisztelt Cím!

  Szeretnék bővebb információt a ProKoncept rendszerről. Érdekelne a négyzetméter ára is, valamint, hogy hol lehet megnézni ilyen házakat.

  Üdvözlettel: Hámori Margit

  1. Kedves Margit!
   Kérem szíveskedjen a kapcsolat menüpontban megadni telefonos elérhetőségét.
   Kováts András kollégánk készséggel segít minden kérdésében.
   Természetesen tudunk mutatni kész és félkész állapotban lévő ProKoncept házakat is.
   Az ár 150-160 ezer forint plusz áfa körül van egy 100 nm-es kulcsrakész családi ház esetében, az alapozással, tervezéssel együtt.
   Ebben az árban már egy extra kivitelezésű családi házat fog kapni, melynek a rezsiköltéségére nem nagyon kell tartalékolnia, mert a szerkezet olyan jól szigetelt.
   Tisztelettel:
   Készházportál Ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb