Home / Lakberendezés és stílus / Pókfotel svájci precizitással

Pókfotel svájci precizitással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Arachnide nevű fotelnek vékony, sötét lábai és csillogó testszerű kerete egy lesben álló pókra emlékeztet. A dizájnért a svájci studioforma associated architects a felelős.

arachnide_lounge_chair_studioforma_associated_architects_05

Az alumínium és tölgyfa kombinációjából megalkotott fotel a keret egyenes vonalai ellenére is nagyon kényelmes ülést biztosítanak. A fém fényes bevonata visszatükrözi a környezetét. Ezt az acélos hidegséget a matt tölgyfa barátságos, hívogató természetessége ellensúlyozza. Egyszerre komfortos, modern és kiváló minőségű ez a minimalista bútordarab.

arachnide_lounge_chair_studioforma_associated_architects_02

Ezt a forradalmi dizájnt két eltérő elem játékos kombinációjából svájci precizitással szerkesztették meg. Ennek az elegáns és időtlen bútornak az eredeti méretei: 1100 mm x 540 mm és 720 mm magas. Azonban kérésre más méretben és más anyagból is elkészítik. Az anyag miatt a megfelelő mértékben az alakját is megváltoztatják, azonban az eredeti pók formát nem befolyásolja az, hogy bőrből és fából, vagy szövetből és fémből készült. A dizájn érdekessége, hogy a pók esszenciális formáját szűrték le és utánozták. Ezzel sikerült elérniük, hogy egy pókformájúnak alig nevezhető forma ellenére mégis póknak látjuk a széket!

A galéria:

Ajánló

Szürke és fehér fürdőszobák

A fürdőszobákat gyakran a megújulás, relaxáció helyeként definiáljuk. A meleg pezsgőfürdőben, vagy vízeséses zuhanyban való ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.