Home / Lakberendezés és stílus / Pókfotel svájci precizitással

Pókfotel svájci precizitással

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Arachnide nevű fotelnek vékony, sötét lábai és csillogó testszerű kerete egy lesben álló pókra emlékeztet. A dizájnért a svájci studioforma associated architects a felelős.

arachnide_lounge_chair_studioforma_associated_architects_05

Az alumínium és tölgyfa kombinációjából megalkotott fotel a keret egyenes vonalai ellenére is nagyon kényelmes ülést biztosítanak. A fém fényes bevonata visszatükrözi a környezetét. Ezt az acélos hidegséget a matt tölgyfa barátságos, hívogató természetessége ellensúlyozza. Egyszerre komfortos, modern és kiváló minőségű ez a minimalista bútordarab.

arachnide_lounge_chair_studioforma_associated_architects_02

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ezt a forradalmi dizájnt két eltérő elem játékos kombinációjából svájci precizitással szerkesztették meg. Ennek az elegáns és időtlen bútornak az eredeti méretei: 1100 mm x 540 mm és 720 mm magas. Azonban kérésre más méretben és más anyagból is elkészítik. Az anyag miatt a megfelelő mértékben az alakját is megváltoztatják, azonban az eredeti pók formát nem befolyásolja az, hogy bőrből és fából, vagy szövetből és fémből készült. A dizájn érdekessége, hogy a pók esszenciális formáját szűrték le és utánozták. Ezzel sikerült elérniük, hogy egy pókformájúnak alig nevezhető forma ellenére mégis póknak látjuk a széket!

A galéria:

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..