Home / Lakberendezés és stílus / Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az orosz stúdió, az Oleg Klodt Architecture & Design egy régi házat restaurált Moszkva Rublevka nevű külvárosában.

A háromemeletes lakóépület nagyszerű nappalival, padlótól mennyezetig érő ablakokkal, sok designer bútorral és pihentető spa-val rendelkezik. A megrendelő rajongott a 20.század elejére jellemző szovjet korszak stílusáért és művészetéért. Így a tervezőknek ennek kellett megfelelnie és a meglévő épület rekonstrukcióját késő konstruktivista stílusban megoldani.

Moscow-apartment-5

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A belső tereknek az ebből az időszakból származó esztétikának kellett megfelelniük – ami modern, funkcionális megközelítés, történelmi tárgyakkal és műalkotásokkal telve. A tervezők több ezer darabot gyűjtöttek össze, beleértve a világhírű emlékeket és antik tárgyakat. Ezeket a modern replikákkal való gondos ötvözéssel, az 1930-as és az 1940-es évek ízét figyelembe véve alakították ki a belső teret.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..