Home / Modern és luxus házak / Kanadai ház bővítés

Kanadai ház bővítés

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Anik Péloquin kanadai építész egy kis ház felújítását fejezte be La Malbaie-ban, Quebec tartományban.

Mivel a ház felújítása nagyon drága lett volna, az építész úgy döntött, hogy inkább egy új konstrukciót választ. A meglévő lakóhely eredeti állapotában maradt, mint “nagy testvér”, amely tanúskodik a hely történelméről.

sister-houses-1Az új ház – a “kis testvér” – két hálószobával, fürdőszobával, konyhával és társalgóval rendelkezik. Mérete szerény, a tető egyedi alakja megfelel a tulajdonosok követelményeinek, miközben harmonizál a nagy testvérrel és a tájjal. Belül a tető által meghatározott szélek alakítják ki a nappali és a hálószobák méretét.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Southern-California-House-with-Accordion-Window

Santa Monica-i felújítás

A Santa Monica-i dombok labirintusszerű utcái között található ez a felújított kortárs otthon, a design ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.