Home / Modern és luxus házak / Luxus otthon Moszkvában

Luxus otthon Moszkvában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Néhány lakberendező munkája merész színekkel és csillogó kivitelezéssel tűnik ki a tömegből, de ez a kortárs lakóhely más megközelítést alkalmaz.

A Tolko Interiors tervezője csodálatos munkát készített el ebben az egyedi lakásban, amely elegáns és stílusos. A 140 nm-es otthon Moszkvában, Oroszországban található és moha zöld, arany és márvány kiegészítőkkel díszített. Nekünk különösen tetszik a gyerekszoba divatos dekorációja, nem minden nap láthatunk semleges színekkel díszített gyerekszobát, ami ennyire energikus és csábító! A nappalit természetes fény árasztja el, gazdag színpalettával rendelkezik, amely tele van semleges és telítetlen színárnyalatokkal. A projektet “Oregano Flat” -nek nevezték el, mivel a mély és sötét oregánzöld színek az egész otthonban láthatóak.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az apartmanban a nyitott koncepciójú nappali / étkezőkonyha valóban segíti a tér maximalizálását. A nappali pompás és nehéz függöny kombinációja meglehetősen dinamikus duó ebben a térben. A függönyök biztosítják, hogy a természetes fény teljes mértékben kihasználható legyen, és a nehéz zöld függöny drámai hangulatot kölcsönöz. Az arany, zöld és barna színpalettával a tér gazdag és föld hangulatú.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern ház az Olson Kundig tervezésében

Egy olyan névvel, mint Sawmill, egy átalakítási projektre számíthatnánk, de meglepő módon ez  újonnan épített …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..