Home / Modern és luxus házak / Santa Monica-i felújítás

Santa Monica-i felújítás

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Santa Monica-i dombok labirintusszerű utcái között található ez a felújított kortárs otthon, a design egyértelműen a lenyűgöző kilátásra támaszkodik.

Az ingatlan gondos tervezést igényelt és speciális megoldásokat valósítottak meg az építészek. Az eredmény egy olyan gyönyörű otthon, amely a szabadteret és a kilátást a lehető legjobban kihasználja. Annak érdekében, hogy megvalósítsák a szabad kilátást, a tervezők NanaWall összecsukható üvegfalrendszert alkalmaztak mind a lakó, mind az alvóhelyeken.

Southern-California-House-featuring-a-modern-Grey-Kitchen

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tér teljes megnyitása lehetővé teszi a dél-kaliforniai időjárás élvezetét és kiterjeszti az otthoni szórakoztató részét. A konyhára halványszürke monokróm paletta jellemző, amelyet különböző textúrákkal élénkítettek meg. A szekrények magas fényűek, és a konyha terét bővítik az összecsukható üvegajtók, amelyek egy modern teraszra nyílnak.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..