Home / Modern és luxus házak / Modern ház Spanyolországban

Modern ház Spanyolországban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Spanyolországban található ez tágas, modern otthon, ami az Oxigén nevet kapta és Susanna Cots építész tervezte.

A külső homlokzat a belső tér nyugalmát jelzi és természetes kőszakaszokat tartalmaz a sima, barna falak mellett.  Az agyagtégla tető praktikus és esztétikailag illeszkedik az otthon más anyagaihoz. Az Empordàban található 600 négyzetméteres ház természetes áramlással rendelkezik, amely ellazítja és ösztönzi a családot, hogy kicsit visszavegyen a tempóból és élvezze a környéket.

open-plan-living-area-oxygen-house

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A nagy üvegablakok, sőt egész üvegfalak alkotják és teszik a táj szerves részévé. A ház központi kocka formája magában foglalja a fő nappalit. Két terület körvonalazódik, de lehetővé teszi az átláthatóságot és sok fény bejutását a térbe. A második terület egy nagy lakótér, amelyet úgy terveztek, mint tech-mentes terem, amely arra ösztönzi a családot és barátait, hogy beszéljenek, nevetgéljenek és élvezhessék egymás társaságát. A belső térben természetes, nyugtató színeket és textileket találunk és kényelmes bútorokat.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Japán modern otthon

A Skyward House néven futó projektet az AC-AA Architects tervezte, egy japán stúdió, ami arról …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..