Home / Lakberendezés és stílus / Minimalista nappalik

Minimalista nappalik

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Minimalizmus. Mire is gondolunk a szó hallatán? Fehér falak, fapadlók és széles ablakok? Erős építészeti hatások, semleges színek és minták?

A minimalizmus nem egyenlő az egyszerű, unalmas vagy olcsó bútorok és kiegészítők kiválasztásával. Egyszerűen azt jelenti, hogy a “kevesebb több”. Segíthet fókuszálni egy hangulatra, érzésre, amit szeretnénk kifejezni az adott helyiségben. Lehet drámai, ahogy egy feltűnő bézs és fehér vonal megfelezi a szobát.

wide-open-space-beige-minimalist

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A fehér, a tojáshéj és a fa soha nem lehet unalmas. A könyvespolcon túl, a fa felmelegíti a teret és lehetővé teszi a LED-ek elhelyezését ebben a helyiségben. Ha valaki pedig erősebb kontrasztokra vágyik a sötétebb árnyalatú bútorok keverése a semlegesebb színekkel a megfelelő. Nézze meg galériánkban a Home Designing által összegyűjtött gyönyörű minimalista nappalikat és belső tereket.

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..