Home / Modern és luxus házak / Kereszt alakú ház

Kereszt alakú ház

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Chiva városában, Spanyolországban található ez a Ramon Esteve építész által tervezett gyönyörű ház érdekes és nagyon szép elrendezéssel.

Számos természetes anyag, például kő és fa megjelenik az otthonban viharvert acéllemezekkel. Ez az anyagpaletta és természetes bevonata segít abban, hogy a ház a környezetéhez illeszkedjen. A telek fenyves erdővel van körülvéve, így az építész és az ügyfelek teljes mértékben kiszerették volna használni ezt, és keresztben alakították a házat.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az alaprajz négy szárnyat tartalmaz, mindegyik külön funkcióval rendelkezik és az erdő felé néz. A ház előtti két szárny tartalmazza a nappalit, a konyhát és az étkezőt, míg a hátsó részben találhatóak a hálószobák. A nagyobb két hálószobás szárny a garázs tetején ül. A belső terek medencével és terasszal vannak körülvéve, így nagyon jó a kapcsolat a kültérrel.

forrás: homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Megújult pajta az Egyesült Államokban

Hiszed vagy sem, ez a pajtaház eredetileg 1797-ben épült. Egyszer tűz pusztított benne, majd 2014-ben …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..