Home / Modern és luxus házak / Tojás formájú szauna Svédországban

Tojás formájú szauna Svédországban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Bigert & Bergström művész-duó tervezte ezt a tojás alakú szaunát Svédország legészakibb városában Kiruna-ban.

A Solar Egg Kiruna sarkvidéki klímájából nyer ihletet, ahol a fényviszonyok a 24 órás téli sötétségtől a napsütéses nyár közepéig változnak. A tojás rozsdamentes arany tükör lapokból készült, sokoldalú formája tükrözi a környezetet, és a különböző tükörképeket. A belső tér a szerkezet ovális alakjához igazodik. A falpanelek és padlóburkolatok fenyőből és nyárfából készültek. A központban fészekszerű kandalló található, mely kőből és vasból épült.

egg-shaped-sauna-71-1

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tojás alakja az újjászületést és az új lehetőségeket szimbolizálja, ahogy elkezdődik Kiruna város átalakulása, mivel a vasércbányászat következtében meggyengült talaj miatt újraépítik a várost egy biztonságosabb területen.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..