Home / Modern és luxus házak / Minimalista villa Olaszországban

Minimalista villa Olaszországban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Camillo Botticini Architect befejezte az Alps Villa nevű ház tervezését, az otthon egy igazán tágas, minimalista villa Lumezzane-ban, Olaszországban.

A fenséges természetes környezetbe integrálva a lakóhely a nyugalom oázisa. A tájat meghatározza délről a völgy, északról a zöld hegyek csúcsain feltűnő dolomitsziklák. Közel fekszik a városhoz, mégis elég messze ahhoz, hogy hegyi gyógynövények illatától és a legeltetett juhoktól úgy tűnik, mintha megállt volna az idő.

architecture-modern-residence5

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A 350 négyzetméteres otthon érdekes designja oxidált réz és fa kombinációjából született. Három épületrészt különíthetünk el, amelyeknek különböző magassága szabálytalan C alakú alaprajzot alkot. A belső tér kialakítása is nagyon modern, a fehérre festett falakkal, hatalmas ablakokkal és minimalista bútorokkal. A fenntartható funkciók közé tartozik a geotermikus rendszer, a hőszivattyú és szellőző falak.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

sister-houses-6

Kanadai ház bővítés

Anik Péloquin kanadai építész egy kis ház felújítását fejezte be La Malbaie-ban, Quebec tartományban. Mivel ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.