Home / Lakberendezés és stílus / Olasz apartman fehér dobozzal

Olasz apartman fehér dobozzal

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A milánói lakás tulajdonosa az AIM Studio-t bízta meg, hogy tervezzenek számára egy igazán kreatív lakást.

A régi irodaépületben újragondolt otthont harmonikus design hatja át és funkcionális terek – a konyha, étkező, nappali és az iroda – jól meghatározott. A tulajdonos arra kérte a tervezőket, hogy elegáns, friss, rugalmas teret alkossanak, amely kommunikál a lakásban elhelyezett sokféle és nagyszámú növénnyel.  Így az elrendezést áttervezték a mai kor igényeihez.

design-modern-apartment1

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A projekt egy fehér beton doboz köré épül, amely nappaliként funkcionál és három oldalról zárt. Belül, a hófehér belsőn tükröződik a napfény ezzel segítve a növények növekedését. Válogatott eklektikus bútorokkal tették a szobát otthonossá és hívogatóvá. A 200 négyzetméteres apartmanban többféle textúrával találkozhatunk, beleértve a beton falakat, a sötét színű fából készült padlót, a karcsú, modern konyhát és fürdőt, valamint – hozzátéve, egy kis trópusi hangulatot – rengeteg növénnyel.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Moscow-apartment-6

Moszkvai otthon vintage bútorokkal

Az orosz stúdió, az Oleg Klodt Architecture & Design egy régi házat restaurált Moszkva Rublevka ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.