„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Mega luxus ház az ACERO tervezésében

Ha az A-cero által megálmodott, majd megvalósult családi ház, társasház, vagy irodaház képeket mutatunk be, akkor minden esetben a luxus ház fogalmazódik meg bennünk. Ez a luxus jelző vonatkozik a beépített anyagokra, a műszaki megoldásokra és a berendezési tárgyakra.

Az épület Spanyolországban, Madridban valósult meg. Ezen futurisztikus otthon homlokzata íves, falai sötét szinű gránitból, márványból és mészkőből készültek. A ház külsőleg igen művészi és már-már drámai.

A víz fontos szerepet játszik az épület felépítésében. Egyfajta megnyugvást, egyszerű nyugalmat szimbolizál. Maga a ház kétszintes. Meghatározó elem a tágas konyha, borospince, étkező, társalgó, könyvtár, hálószoba, de gyakorlatilag mindent felsorolhatnánk.

Külön öltözőt, fürdőszobát, tornatermet és egy fedett uszodát is tartalmaz a ház. Egy sor lépcső vezet le a földszintre, ahol megtalálható a játékterem, házimozi, gyerek és vendég hálószobák, és egyéb szolgáltatások is elérhetők itt. Minden szobában üvegfalak vannak.

Az épület egy árnyalatnyit magában hordozza a régi kultúra egyes elemeit mai, modern változatában. És még mindig nem teljes a kép.

A házban a high-tech zen berendezés is megtalálható, ami lehetővé teszi a számítógépen vezérelhető világítást, riasztófelszerelést, napellenzőt és természetesen a légkondicionálót is.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb