„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt

Luxus családi ház építés – készház technológiával

Az alábbi 450 m2-es 6 szobás, két nappalis, külön edzőtermes, medencés, luxus családi házunk egy PuzzleHome fantázianevű házunk, mely egy kiemelten energiatakarékos technológiával készült könnyűszerkezetes, másnéven szerelt ház.

Ez az épület PuzzleHome vékonyfalú acélszerkezetes építési móddal valósult meg, de ragasztott favázas STEICO BIO rétegrenddel is kialakítható.

Az igazi luxust nem attól kapjuk, hogy drágán vásárolunk meg valamit, hanem átgondoltan és környezettudatosan válogatjuk össze az anyagokat és tervezzük meg a rétegrendeket.

PuzzleHome könnyűszerkezetes készház lépcső burkolása kézimunkával készített gletteléses eljárással – prémium kivitelben (HomePaint)

Ma már nem szükséges polisztirolba csomagolni a házat ahhoz, hogy jó hőszigetelést kapjunk, sőt kifejezetten nem is ajánljuk a prémium szegmensben a polisztirol használatát, már a külső falak külső hőszigetelésére sem.

A polisztirol hőszigetelés helyett teljes keresztmetszetben használhatunk farostból vagy kenderből, esetleg szalmából készült befújható, valamint táblás anyagokat, melyek hőszigetelési értékben hasonlóak, viszont a hőtárolást tekintetében akár 2-3x jobban teljesítenek, mint a polisztirol vagy a kőzetgyapot szigetelésű házak. A legfontosabb különbség, hogy ezek egészséges és természetes anyagok.
A fűtés és hűtés tekintetében modern hőszivattyús megoldást javaslunk és a belső felületeket ajánljuk vályogrostlappal vagy vályogvakolattal ellátni, melyet vályogfestéssel vagy mészfestékkel is festhetünk.

Luxus PuzzleHome házunk galériája átadás előtt, bútorozás közben. A palfonon és az oldalfalon lévő dekorok nem kőből készültek, ezek mind kézimunkával valósultak meg. A design festést készítette: HomePaint, László Dávid

A fotón látható STEICO rétegrendünk metszete: A teljes falvastagság: cca. 420 mm!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a falszerkezet teljes keresztmetszetében ökologikus gondolkodással van elkészítve, melynek összeállításában Bíró Péter is részt vett, aki hazánk egyetlen nemzetközi épületbiológusa.

Steico Ökologikus falszerkezetünk a fújt farost szigeteléssel

A falakon belülről magyar vályog glettelés és festés van felületképzésként elkészítve, befelé haladva egy 12 mm-es Habito ütésálló lap van a belső oldalon felcsavarozva, majd 50 mm-es Steico Install előre mart szigetelést szerelünk fel, ahol a vezetékek és csövek bontás nélkül akár utólag is vezethetőek, ezután egy speciális Steico pára variábilis fóliát helyezünk el, mely páraáteresztő, ezután 300mm Steico Joist rétegragasztott falszerkezetet építünk, melyben 300mm hőszigetelést helyezünk el, majd erre 50 mm Steico Protect farost szigetelést szerelünk el és ezt vakoljuk vagy szerelt burkolattal látjuk el.

Természetes vályog dekorációs design falfestésünk Magyar Erika művész és Bíró Árpád vályogépítő mester kezei által készült (kattints a kis képre és nézd meg nagy méretben):

Prémium PuzzleHome készházunk fürdőszoba fotója
Luxus PuzzleHome könnyűszerkezetes házunk fotója

Ökologikus prémium falszerkezetünk, luxus burkolatokkal és felületkialakításokkal, prémium hőszivattyús fűtésrendszerrel bruttó alapterületre vetítve 2024-es tavaszi szerződés esetén
cca. 880.000-960.000 forint/négyzetméteres áron rendelhető, melyben a tervezés és a belsőépítészeti munkarészek is benne vannak.

Ha szeretnél te is egy igazi luxusélményt, mely a telekválasztási tanácsadástól a beköltözésig mindent magában foglal, akkor keresd a kollégáinkat:

Pár fotó egy PuzzleHome luxusházépítés végeredményéről, melyet a Megrendelő fantázia ihletett:

PuzzleHome luxusház egyik hálószoba fotója
Modern luxus PuzzleHome készház – hálószoba
Modern luxus PuzzleHome készház – közlekedő fotója
Modern luxus PuzzleHome készház – fedett terasz részletfotója
Modern luxus PuzzleHome készház – fedett és nyitott terasz kapcsolatának fényképe
Elhelyezésre került egy kompozit sósvizes medence is, mely vegyszer mentesen működik
PuzzleHome könnyűszerkezetes ház kulcsrakész fényképe


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb