„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Lakberendezés inspiráció: 9 szemet csalogató lámpa és lámpatest 

Egy növényi eredetű bőrből készült árnyékolóval ellátott függőlámpa szerepel a Dezeen Showroomon közzétett legújabb világítástechnikai terveket bemutató összeállításban.

A többi lámpatest között szerepel a Moss által készített, alumíniumból készült alkatrészeket tartalmazó moduláris állólámpa, a Formagenda által készített, tükörként is használható, karcsú függőlámpák sorozata, valamint a Voltra által készített asztali lámpák, amelyek üvegárnyékai a görög mítoszokra utalnak.

Íme 9 nemzetközileg elismert designmárkák, kreatív stúdiók és cégek által tervezett lámpákat és világítótestek:

Ceci Ferrero Cuoro függőlámpái a Let’s Pause számára

A spanyol tervező, Ceci Ferrero a Let’s Pause dekorációs márkával együttműködve egy függőlámpa-sorozatot készített, amelynek ernyői amerikai pálmafák szárított hajtásából készültek. A Couro függőlámpák természetes eredetüknek köszönhetően mélybarna színűek, és egy belső alumíniumkeret tartja őket össze.

Dune light by Moss

A homokdűnék változó arculata adta az alapot a német Moss világítástechnikai márka e moduláris állólámpájának formájához. A Dune lámpa elemei könnyű alumíniumból készültek, és vékony csatlakozókkal vannak összekötve, így számos egyedi forma hozható létre.

Wave II függőlámpa kollekció a Curiousától

A Curiousa brit világítástechnikai tervezőcég kiadta jellegzetes moduláris lámpájának cukorkaszínű változatát, amelyet kézzel fújt üvegszegmensekből alakítanak ki. A Wave II átlátszó és áttetsző komponenseket egyaránt tartalmaz, amelyek fém- és fakorongokkal, valamint játékos bojtokkal kombinálhatók, hogy egyedi lámpatesteket hozzanak létre.

Hemera lámpa a Voltra-tól

A Voltra világítástechnikai márka olyan asztali lámpák trióját tervezte, amelyek az ókori görög mitológiai mesékre utalnak. A Hemera lámpákat üvegárnyékolójuk jellemzi, amely két koncentrikus üvegezett kupolából áll – a külső átlátszó, míg a belső szürke.

Curve Cluster csillár a Front-tól a Zero Lighting számára


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Front svéd dizájnerduó a Zero Lighting világítástechnikai márkával együttműködve egy függőlámpa-kollekciót készített, amelynek ágas, fára emlékeztető kerete van. A Curve Cluster csillár többféle izzóvariációban és színben kapható, és úgy tervezték, hogy akár csoportosan, akár egyedül is felakasztható legyen.

Bubbles világítási kollekció Brand van Egmondtól

A holland Brand van Egmond világítástechnikai vállalat dinamikus csillárkollekciót hozott létre, amely a buborékok megjelenését utánozza. A Bubbles világítási kollekció darabjai az üvegbuborékok némelyikének formájába rejtett világítóelemeket rejtenek, amelyek lágy fényt imitálnak.

LLLL.08 lámpa Sarah Dehandschuttertől az LLLL számára

Sarah Dehandschutter világítástechnikai tervező az LLLL márka számára egy olyan lámpát készített, amelynek jellegzetes hullámszerű formáját a kontrasztos anyagok használata animálja. Az LLLL.08 egy alumínium vázból áll, amelyre poliészterszövetet feszítenek. A rejtett LED-es szalagvilágítás meleg fényt áraszt az anyagra.

Benjamin Hopf tükörvilágítás kollekciója a Formagenda számára

Benjamin Hopf német tervező a Formagenda világítástechnikai cég számára tervezte a Mirror világításkollekciót, amelyet finom drótokra függesztve lehet felakasztani. A termékcsalád három színt és három méretet tartalmaz, amelyek csoportosan vagy külön-külön is felakaszthatók.

Port világítás Tom Feredaytől a Rakumba számára

Tom Fereday ausztrál tervező szorosan együttműködött a Rakumba világítástechnikai márkával egy tömbszerű hangulatlámpákból álló kollekción, amely egy karcsú fém alapból és egy sima üvegblokkból áll. A Port világítás egy asztali és egy fali lámpából áll, amelyek vagy rozettaszerű, vagy kerek formátumúak. Mindkét változat tartalmaz egy belső, lépcsőzetes üvegbeépítést, amely megfordítható a fény megtörésének megváltoztatása érdekében.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb