„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Lebegő otthon Japánban

Megtalálni a tökéletes helyet, ahol leendő álom otthonunkat felépíthetjük évekig tarthat. Valószínűleg ennek a rendkívüli ház tulajdonosa ugyanígy kereste a megfelelő helyet, amit végül a Yatsugatake-hegység lábánál fekvő, Nagano-ban, Japánban talált meg.

A házat a Kidosaki Architects Studio tervezte 2012-ben. Távolról nézve a tervezés középpontjában az a cél lebegett, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kilátásból, de semmi sem tud igazán felkészíteni arra, hogy mennyire látványos a táj. Nyilvánvaló, hogy a panorámák diktálják az egész terv elkészítését, ami végül ezt a csodálatos, konzolos ház felépítését eredményezte.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A 303 négyzetméteres szerkezet az építészek két nagy kihívásra való reagálására tett erőfeszítéseinek eredménye: a lejtős topográfia és az ügyfél azon kívánsága, hogy beépítsék a tájat a tervezésbe. Ezen különleges körülmények és követelmények kezelésére a stúdió acélhengereket használt fel, amelyek az épületet támogatják, és lehetővé tették, hogy alapvetően a levegőben lebegő hatást keltsen.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb