Home / Modern és luxus házak / Lebegő otthon Japánban

Lebegő otthon Japánban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Megtalálni a tökéletes helyet, ahol leendő álom otthonunkat felépíthetjük évekig tarthat. Valószínűleg ennek a rendkívüli ház tulajdonosa ugyanígy kereste a megfelelő helyet, amit végül a Yatsugatake-hegység lábánál fekvő, Nagano-ban, Japánban talált meg.

A házat a Kidosaki Architects Studio tervezte 2012-ben. Távolról nézve a tervezés középpontjában az a cél lebegett, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a kilátásból, de semmi sem tud igazán felkészíteni arra, hogy mennyire látványos a táj. Nyilvánvaló, hogy a panorámák diktálják az egész terv elkészítését, ami végül ezt a csodálatos, konzolos ház felépítését eredményezte.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A 303 négyzetméteres szerkezet az építészek két nagy kihívásra való reagálására tett erőfeszítéseinek eredménye: a lejtős topográfia és az ügyfél azon kívánsága, hogy beépítsék a tájat a tervezésbe. Ezen különleges körülmények és követelmények kezelésére a stúdió acélhengereket használt fel, amelyek az épületet támogatják, és lehetővé tették, hogy alapvetően a levegőben lebegő hatást keltsen.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..