Home / Hírek / 1 millió forintos használt lakás négyzetméter ár a belvárosban, vagy ennek a feléből új nulla energiás luxus ház építés?

1 millió forintos használt lakás négyzetméter ár a belvárosban, vagy ennek a feléből új nulla energiás luxus ház építés?

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A Duna House által készített felmérést ma tette közzé az index.hu, melyből kiderül, hogy másfél éven belül Budapesten 1 millió forintos négyzetméterenkénti lakásárakkal találkozhatunk majd.

Az elemzés kitér arra is, hogy 3-4 év alatt megduplázódtak a lakásárak és ma már 800 ezer forint körüli átlag négyzetméter áron vásárolhatóak lakások, de ma is 1-1,1 millió forintos négyzetméter áron futnak a drágább lakások. Kiderül, hogy 1,1 millió forint feletti négyzetméter áron értékesítik 2018-ban a lakások 13%-át.

Ezzel szemben megdöbbentően olcsón lehet 15 km-rel a belvárostól teljesen új építésű családi házat építtetni.

2018-as árszinten cégünk 350-400 ezer forint közötti négyzetméter áron vállal teljesen nulla energiával működő, azaz nulla forintos fűtés-hűtés és elektromos rezsis házakat. Az árban benne van a tervezés, az egyedi elképzelések megvalósítása, a napelemes energiatermelés, a minőségi burkolatok, nyílászárók, hővisszanyerős szellőztető és az okosház rendszer is. Ha hozzávesszük a példa kedvéért a Kistarcsán, Nagytarcsán, vagy Csömör, Mogyoród térség telek árait, akkor is 55-60 millió forintból egy 100 m2-es nulla energiás modern luxusházat építtethetünk egy budapesti 55 m-es használt lakás árából, melynek a havi rezsije legalább 40-50 ezer forint. 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A családi házban van udvar és élettér a családunk, gyermekeink és háziállataink számára is, arról nem beszélve, hogy nulla forint lesz a rezsiköltségünk és a megtakarított pénzt családunkra költhetjük. Ha pedig kertészkedni szeretnénk erre is lehetőséget ad a családi házunk kert része, hiszen egy 600 m2-es telken erre is marad helyünk. Ezzel szemben a belvárosban egy használt lakás falai közé szorulunk, melyre évről évre további pénzt fogunk elkölteni a javításokra és a rezsire.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Könnyűszerkezetes ház építés 2019-ben még 5% ÁFÁ-val! Gyors kivitelezési idővel.

Aki ki szeretné használni az 5%-os ÁFA árcsökkentő előnyét, annak nagyon gyorsan cselekednie kell, mert …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..