Háztartási ötletek

Univerzális vákuumfedelek hosszabb ideig frissen tartják az ételt

Vannak olyan célok, melyekre a műanyag továbbra is szükséges lehet a jövőben, függetlenül attól, hogy mennyire akarunk segíteni a Földön. Például az orvosi ellátásban az anyagok, amelyeknek a szállítás során is steril állapotban kell maradniuk – bár reménykedni lehet, hogy végül ezekre a célokra is megtaláljuk a biológiailag lebontható alternatívát.

Az emberek műanyag szükségletének nagy része a frissen tartó fólia, amely elősegíti az élelmiszer frissen tartását, mivel az élelmiszer-pazarlás ugyanolyan nagy környezeti problémát jelent, mint a szennyezés. Az amerikaiak minden nap hihetetlen mennyiségű, kb. 150 000 tonna élelmet dobnak ki – körülbelül ekét kilogramm élelmiszer ország minden emberére leosztva. Ennek nagy részét azért dobják ki, mert megromlott.

Túl a kényelmes műanyag csomagolásokon és az eldobható cipzáras tasakokon amelyeket a helyi élelmiszerboltban találsz, sokféle módon lehet még élelmet tárolni és frissen tartani. Ott vannak például a termékek, amelyek vákuumtömítéseket használnak, és újra felhasználhatók, és akár hosszabb ideig is frissen maradhat a benne tárolt élelmiszer, és mindezt a környezeti behatás nélkül.

Az „Equilibric vákuumfedél” egy új termék, amelynek célja, hogy ugyanolyan kényelmes és könnyen használható legyen, mint a hagyományos módszerek, de sokkal jobb eredményekkel. Ez egy univerzális vákuum fedél, amely eltávolítja az összes levegőt az élelmiszertartályból. A mellékelt automatikus szivattyú mindössze öt másodpercet vesz igénybe, hogy egy kis motorral „lezárja az ételt”.

A folyamat megakadályozza a baktériumok felhalmozódását, megakadályozza az oxigénnek való kitettség okozta oxidációt, és a megfelelő mennyiségű nedvességet zárja le, hogy az ételek ne száradjanak ki. A fedőlapokon található speciális szilikon tömítőanyag lehetővé teszi, hogy passzol szinte minden edényhez, tányérhoz, dobozhoz, ivópohárhoz, stb.. A három méretben kapható fedél bármilyen átmérőt lefed 5-től 40 centiméterig és mosogatógépben vagy kézzel moshatók.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

„A technológiailag fejlett univerzális vákuumfedél speciális szilikon bevonatot használ, hogy vákuumtömítést képezzen szinte bármilyen méretű edényben, gyors és könnyen használható. Miután a fedelet feltette a tartály tetejére, egyszerűen rögzíti a kézi turbószivattyút a fedélhez, és másodpercek alatt a kiszivárog az oxigén a tartályból, lehetővé téve, hogy az ételek frissebbek és jobb ízűek maradjanak, akár hétszer hosszabb ideig, mint a normál műanyag tartályban. ”

A friss gyümölcsök és zöldségek a legszembetűnőbb ételek, amelyeket az Equilibric készlettel tárolni lehet, de a maradékok, a kávé, a chips, a sütemények és más snack-ek tárolására is hasznosak. Bónuszként a készletben szereplő italsapka még borosüvegeken is működik.

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close