Home / Akciók / Kulcsrakész családi ház építés prémium minőségben (képekkel)

Kulcsrakész családi ház építés prémium minőségben (képekkel)

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A www.kp.hu csapata 20 éve családi házak kivitelezésével foglalkozik. A családi házakat favázas, acélvázas könnyűszerkezetes megoldással, Thermo-Burok rendszerrel, családi ház nyomatással, vagy akár modern falazóblokkos kivitelezéssel készítjük egyedi megrendelői igények alapján. 

Legyen szó bármilyen technológiáról, mi csak akkor leszünk az Ön építő partnere, ha elfogadja azt, hogy a legolcsóbb energia az el nem használt energia, tehát egy háznak maximálisan energiatakarékosnak kell lennie. A másik alapelv pedig az, hogy csak olyan prémium minőségű anyagokkal szabad dolgozni, mely a legritkább esetben fog garanciális problémát okozni.

Bal oldali képen a 10. napos készültség, a jobb oldali képen a kulcsrakész képek. A házat a 100. napon adtuk át. A ház ma már 7 éves. 

Mindkét alapelvünk nem az olcsóság felé húzza a családi ház építést, de tény, hogy a háznak több ára van, az egyik az amibe kerül amikor felépítik, a másik amibe kerül a karbantartása, a harmadik ár pedig a rezsiköltség, melyet egész élettartama alatt a háznak hónapról hónapra jelentkezni fog. 

Mi azt valljuk, hogy ha a ház építésére kicsit több pénzt szánunk és az kiváló alapanyagokból készül, mellette nulla energiaigényű napelemes megoldással valósul meg, akkor a karbantartási igény közel a nullára leszorítható, a fűtés-hűtés és elektromos áram rezsi költsége pedig teljesen nulla lesz. 

2018 év végi árszinten, áfásan, 38-39 millió forint összegből olyan 100 m²-es családi házat tudunk átadni, melyet okosház vezérléssel látunk el ami a fűtést, hűtést, szellőztetést, beléptetést és a világítást vezérli és felügyeli, valamint teljesen energia és rezsiköltség mentesen képes üzemelni, természetesen a családi házat prémium alapanyagok felhasználással építjük fel.

Csak egy-két dolgot kiragadva a teljesség igénye nélkül: Napelemes energiaellátás, mely a hálózatra visszatermel, 8-9000 Ft/m² költségű burkolatok, Geberit rejtett Wc-k, prémium fóliázott 3 réteg üvegezésű ablakok, 140.000 Ft/db áron kalkulált prémium belső ajtók és okosház megoldással vezérelt fűtés-hűtés és világítás, hővisszanyerős szellőztetés, prémium zárt cellás purhab szigetelés.

Ha Önt érdeklik a technikai részletek és élőben is megnézné épülő, vagy már korábban átadott családi házunkat, akkor a https://kp.hu/kapcsolat/ menüpontban üzenjen nekünk, vagy vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot. Budapesten a Westend mellett a Balzac utcában 260 m²-es bemutatótermünkben várjuk, ahol élőben meg tudja nézni a szerkezeteinket és kollégáink hasznos tanácsokkal látják el. 

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Amennyiben szeretné kihasználni a most még kedvezményes 5%-os ÁFA lehetőséget, akkor jelentkezzen most, mert vészesen fogy az idő ameddig a kedvezményes ÁFA életben lesz. Hamarosan újra 27% ÁFA összeget kell majd fizetni, ami jelentős áremelést fog eredményezni az egyébként is egyre dráguló építőipari piacon. Részletek itt…

Tekintsen meg pár darab családi házunkat az alábbi galériában. Kattintson a kis képekre és megtekintheti nagyobb méretben. Ha Ön is szeretne ilyen házat, jelentkezzen és még az idén beköltözhet új otthonába!

Cégünket 3 független pénzügyi minősítő cég minősítette. Ön dönt, hogy kivel építtet, de ha fontos a garancia, a minőség és az, hogy még évek múlva is a piacon legyen a családi házának építő cége, akkor érdemes mérlegelni, hogy az idén alakult és minden évben új céggel a piacon lévő szereplővel vagy egy olyan vállalkozással kivitelezteti a házát aki több száz referencia munkával rendelkezik. Részletek itt…

Amennyiben még nem rendelkezik építésztervekkel, jelentkezzen, mert kollégáink ingyenesen elkészítik a családi házának építészterveit, statikáját, látvány terveit abban az esetben ha cégünk lesz a ház kivitelezője legalább szerkezetkész állapot eléréséig. Amennyiben böngészne típustervek között, látogassa meg a www.ujhazak.com oldalunkat. 

Könnyűszerkezetes acél és favázas házaink szerkezetkész állapot eléréséhez két hét is elegendő. Az összes befejező munkát olcsóbb helyi munkaerővel is befejezheti!

Bármilyen kérdése van, kattintson a kapcsolat menüpontra és vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot. 

Ha házat szeretne építtetni, ezt mindenképpen nézze meg: https://kp.hu/hazepitesi-tudnivalok-a-z-ig/

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

15 millióra emelik a maximális CSOK kölcsönt és már 2 gyermek esetében 10 millió forint az igényelhető összeg

A kormány pár napja kivezette a lakáskasszát a piacról és egy héten belül meg is …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..