„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Környezetbarát családi ház

A természettel való kapcsolat kialakítására való törekvés nem ritka, sok modern és kortárs házat terveznek erre a vágyra fókuszálva.

A posztban bemutatott MeMo ház igazán komolyan veszi ezt a törekvést. A BAM! által 2016-ban tervezett otthon Buenos Airesben található, Argentínában. Összesen 215 négyzetméternyi lakóteret kínál és két meglévő épület között helyezkedik el. Az ügyfél tájépítészet iránti szenvedélye és a fenntartható és környezetbarát otthon megteremtése volt a fő cél, az építészeket felkérték, hogy minél több zöld felületet foglaljanak bele a tervezésükbe.

The-MeMo-House-features-a-pool-surrounded-by-greeneryEzekre a különleges kérésekre válaszul az építészek remek munkát végeztek, a projekt meghatározó eleme lett egy függőleges kert, amely összeköti a ház minden emeletét. A beton lépcső mellett ereszkedik le a házba. Így létre jött egy belső kert, amit az építészek üvegfallal kereteztek. Fontos volt megragadni a napfény mennyiségének maximalizálását, különösen a tetőn lévő napelemek miatt. Az esővizet öntözésre használják és olyan őshonos növényeket választottak ki, amik jól érzik magukat abban a környezetben és kevés vizet igényelnek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb