Home / Modern és luxus házak / Felújított lakás Franciaországban

Felújított lakás Franciaországban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Pár lépésre a franciaországi Marseille Prado strandjától tervezett Maurice Padovani építész egy elegáns otthont. A fiatal család számára felújított lakás világos, tágas és kényelmes, rengeteg magas színvonalú designnal.

A kilencvenes évek elején rendezkedett be a család – két kisgyermekkel – ami azt jelentette, hogy a gyerekeknek ideiglenesen meg kellett osztozniuk egy hálószobán. Padovani eltávolította az összes falat és a mennyezetet a térből, ezzel kinyitotta a helyiséget és felfedte a gerendákat, a magas mennyezettel komplex és vonzó teret hozott létre.

Living-room-long-view-1024x683A padlótól mennyezetig terjedő polcok rengeteg tárolási és megjelenítési helyet biztosítanak. A legkevesebb kiegészítővel a megjelenést rendkívül tisztán és modern módon tartja. A fehér gerendák vizuálisan kiterjesztik a teret és nagyítják. Világos és pihentető helyet teremt a család számára.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.