Home / Lakberendezés és stílus / Skandináv stílusú lakás sárga színnel

Skandináv stílusú lakás sárga színnel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A skandináv stílusú otthonok esetében sem kell lemondani a színekről. A következő lakásban a sárga szín dominál, nézd meg hogyan is fest egy ilyen belső.

A legszembetűnőbb darab ebben a lakásban a vidáman hívogató modern sárga kanapé. Ha ugyanez a kanapé fehérrel lenne kárpitozva, akkor a szemünk simán továbbhaladna azon a kis helyen ahova beillesztették. A kanapé fölötti sárga műalkotás megköti a színeket. A szoba másik oldalán pedig a világos ülőpadig végig tároló egység fut a televízió alatt.

Yellow-sofa

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az igazi varázslat az apró részletekben rejlik, ahogy a sárga szín visszaköszön a bútorokról és tárgyakról úgy áll össze a színpaletta a lakásban. A természetes mély zöld növények kellemes ellentétben állnak a világos színárnyalatokkal. A színek és a leveles formák kombinációja tengerparti hangulatot idéz elő, a sárga pedig a homokot és napsütést jelképezi a pálmafák alatt. A két erős szín között a felületek szürke árnyalatúak. A jég fehér konyhában is feltűnik a sárga szín a tükör és a teafőző formájában. Nézd végig a képgalériát!

forrás:home-designing.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..