„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családiházépítésKiemelt cikkeink

IsoShell építési rendszer akció

Az IsoShell építési rendszer egy kiemelten hőszigetelt, passzív és alacsony energiaigényű családiházak építésére alkalmas.

Gyakorlatilag több ICF, azaz bentmaradó hőszigetelt zsalus építési rendszert ismerhetünk már hazánkban is, melyek közül a legismertebbek a ProKoncept és az IsoteQ rendszerek.IsoShell családiház akció

Az IsoShell egy igazán innovatív megoldást kínál az energiatakarékos és gyors házépítésben. A konkurenciákkal szemben 10 cm-rel magasabb elemkészletet gyártanak, ami gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.

Több bentmaradó zsalus építési rendszerrel szemben pedig a legnagyobb változás, hogy az IsoShell rendszer vasbetonszerkezete homogén, a folyamatos 15 cm-es szélességű betonfalban nincsenek áttörések, megszakítások vagy szűkítések.

A ProKoncept rendszernél például 16db kb. 5×12cm-es polisztirol átkötés van az elemekben négyzetméterenként, ezek nagyban rontják a szerkezet a tűz terjedésével szembeni ellenálló képességét, valamint a hangszigetelést és a statikai szilárdságot. Ezt a nagy előnyt IsoShell rendszernél úgy sikerült megoldani, hogy nem a saját anyagából készülnek a zsaluelemek szemközti átkötései, hanem vékony és szilárd műanyag elemekkel.

Az IsoShell rendszernél a zsalu elemek, kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező Neopor EPS (expandált polisztirol) anyagból készülnek, mely 20-30%-kal jobb hőszigetelést biztosítanak a hagyományos fehér polisztirol hőszigeteléssel szemben.

isoshellA Neopor anyag biológiailag semleges és 100%-ban újrahasznosítható, a zsalu elemek anyagukban grafit szemcséket tartalmaznak, melyek apró hőtükörként funkcionálnak, ez a hagyományos polisztirol szigeteléssel szembeni legnagyobb előnye.

Az IsoShell falazóelemek külső és belső hőszigetelő kéreggel rendelkeznek, amely rendkívül hatékony módja a hőszigetelésnek. A hőszigetelő zsaluelemek között 15 cm betonmag biztosítja a szilárdságot. A beton szilárdságát a benne elhelyezett statikus által előírt vasalat tovább fokozza, így a fal- és födémszerkezetünk a nagy erősségű földrengéseknek is ellenáll.

Nem szükséges ragasztó és semmilyen más kötőanyag ahhoz, hogy a falszerkezeteinket, a födém, valamint áthidaló elemeinket egymáshoz illesszük, hiszen az IsoShell elemet lego módjára egymásba illeszkednek.IsoShell falrendszer

Az IsoShell építési rendszerből készült családiházak kiemelten jól hőszigeteltek, így alacsony energiaigénnyel üzemelnek. Az IsoShell  40 cm-es építőelemeivel passzívházat készíthetünk.

Az IsoShell építéssel az Öko-lábnyomuk a lehető legkisebb méretű lesz.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az IsoShell épületek legfőbb tulajdonsága közé sorolható a kis fűtésszámla, olcsó fenntarthatóság, a gyors kivitelezés, magas földrengésállóság, valamint a kedvező építési költség.

Egy modern téglaháznál akár 3x jobb hőszigetelés érhető el az IsoShell építési rendszer használatával!

IsoShell2

Rendeljen most IsoShell családi házat és az első 5 Megrendelőnknek garantáljuk, hogy 240, 000 Ft-os négyzetméterenkénti költséggel felépítjük álmai otthonát!

Egy 100 négyzetméteres IsoShell családiház kulcsrakész állapotban mindössze 24 millió forintba kerül.

Az építész tervezés és a hővisszanyerős rekuperátor a kp.hu ajándéka! Természetesen az ár tartalmazza az áfát is!

Frissítve: 2016. 11. 04. Még 3 megrendelő számára biztosítjuk a lehetőséget!

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

2 hozzászólás

 1. Nagyon tetszik ez az építési rendszer. Nézegettem már a hasonló rendszereket, de nekem az Isoshell tűnik a legkorszerűbbnek. Különösen a jó hangszigetelés és tűzállóság miatt. Pár év múlva tervezek házat építeni és biztos, hogy akkor fogok ajánlatot kérni. Remélem, hogy akkor is lesz valamilyen akció. -:)

  1. Kedves Tamás!
   Köszönjük pozitív véleményét.
   Akcióink folyamatosak. Kérem keressen, ha segíthetünk.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb