Home / családiházépítés / IsoShell építési rendszer akció

IsoShell építési rendszer akció

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az IsoShell építési rendszer egy kiemelten hőszigetelt, passzív és alacsony energiaigényű családiházak építésére alkalmas.

Gyakorlatilag több ICF, azaz bentmaradó hőszigetelt zsalus építési rendszert ismerhetünk már hazánkban is, melyek közül a legismertebbek a ProKoncept és az IsoteQ rendszerek.IsoShell családiház akció

Az IsoShell egy igazán innovatív megoldást kínál az energiatakarékos és gyors házépítésben. A konkurenciákkal szemben 10 cm-rel magasabb elemkészletet gyártanak, ami gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé.

Több bentmaradó zsalus építési rendszerrel szemben pedig a legnagyobb változás, hogy az IsoShell rendszer vasbetonszerkezete homogén, a folyamatos 15 cm-es szélességű betonfalban nincsenek áttörések, megszakítások vagy szűkítések.

A ProKoncept rendszernél például 16db kb. 5×12cm-es polisztirol átkötés van az elemekben négyzetméterenként, ezek nagyban rontják a szerkezet a tűz terjedésével szembeni ellenálló képességét, valamint a hangszigetelést és a statikai szilárdságot. Ezt a nagy előnyt IsoShell rendszernél úgy sikerült megoldani, hogy nem a saját anyagából készülnek a zsaluelemek szemközti átkötései, hanem vékony és szilárd műanyag elemekkel.

Az IsoShell rendszernél a zsalu elemek, kiemelkedő hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező Neopor EPS (expandált polisztirol) anyagból készülnek, mely 20-30%-kal jobb hőszigetelést biztosítanak a hagyományos fehér polisztirol hőszigeteléssel szemben.

isoshellA Neopor anyag biológiailag semleges és 100%-ban újrahasznosítható, a zsalu elemek anyagukban grafit szemcséket tartalmaznak, melyek apró hőtükörként funkcionálnak, ez a hagyományos polisztirol szigeteléssel szembeni legnagyobb előnye.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az IsoShell falazóelemek külső és belső hőszigetelő kéreggel rendelkeznek, amely rendkívül hatékony módja a hőszigetelésnek. A hőszigetelő zsaluelemek között 15 cm betonmag biztosítja a szilárdságot. A beton szilárdságát a benne elhelyezett statikus által előírt vasalat tovább fokozza, így a fal- és födémszerkezetünk a nagy erősségű földrengéseknek is ellenáll.

Nem szükséges ragasztó és semmilyen más kötőanyag ahhoz, hogy a falszerkezeteinket, a födém, valamint áthidaló elemeinket egymáshoz illesszük, hiszen az IsoShell elemet lego módjára egymásba illeszkednek.IsoShell falrendszer

Az IsoShell építési rendszerből készült családiházak kiemelten jól hőszigeteltek, így alacsony energiaigénnyel üzemelnek. Az IsoShell  40 cm-es építőelemeivel passzívházat készíthetünk.

Az IsoShell építéssel az Öko-lábnyomuk a lehető legkisebb méretű lesz.

Az IsoShell épületek legfőbb tulajdonsága közé sorolható a kis fűtésszámla, olcsó fenntarthatóság, a gyors kivitelezés, magas földrengésállóság, valamint a kedvező építési költség.

Egy modern téglaháznál akár 3x jobb hőszigetelés érhető el az IsoShell építési rendszer használatával!

IsoShell2

Rendeljen most IsoShell családi házat és az első 5 Megrendelőnknek garantáljuk, hogy 240, 000 Ft-os négyzetméterenkénti költséggel felépítjük álmai otthonát!

Egy 100 négyzetméteres IsoShell családiház kulcsrakész állapotban mindössze 24 millió forintba kerül.

Az építész tervezés és a hővisszanyerős rekuperátor a kp.hu ajándéka! Természetesen az ár tartalmazza az áfát is!

Frissítve: 2016. 11. 04. Még 3 megrendelő számára biztosítjuk a lehetőséget!

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Válasszon az alábbi lehetőségek közül:
ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE TÍPUSTERVEK ÉS ÁRAK
Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos új családi házát!.
Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház
ENERGYFRIENDHOME KÉSZHÁZAINK BEMUTATÁSA MŰSZAKI TARTALOM
KÉSZHÁZAINK ELŐNYEI SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS

Ajánló

Családi ház drón fotók 4.rész

A jelen poszt galériájában található családi házat 2017-ben építettük Kistarcsán. A családi ház kiemelten energiatakarékos …

2 hozzászólás

 1. Nagyon tetszik ez az építési rendszer. Nézegettem már a hasonló rendszereket, de nekem az Isoshell tűnik a legkorszerűbbnek. Különösen a jó hangszigetelés és tűzállóság miatt. Pár év múlva tervezek házat építeni és biztos, hogy akkor fogok ajánlatot kérni. Remélem, hogy akkor is lesz valamilyen akció. -:)

  • Kedves Tamás!
   Köszönjük pozitív véleményét.
   Akcióink folyamatosak. Kérem keressen, ha segíthetünk.
   Tisztelettel:
   Kp.hu ügyfélszolgálata

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..