„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Helyben gyártott csempével burkolt falak és asztal az új ‘Blue Bottle Coffee’ üzletben

A japán Keiji Ashizawa Design stúdió helyi anyagokat szerzett be a japán Nagoyában található Blue Bottle Coffee kávézó tervezéséhez, amelynek felülete csempe és kerámialapokból készült.

Csempéket használtak a kávézó falaira, padlójára és asztalaira, amelyeket a helyi Ceramic Olive Bricks gyártó gyártott. A falak burkolása mellett a stúdió az ülőhelyek elhatárolására is felhasználta az anyagot, és a 311 négyzetméteres tér középpontjaként egy csempézett asztalt is kialakított.

A kávézót mindenhol fabútorok, lekerekített falilámpák és cseréptányérokból készült függőlámpák díszítik. Ezenkívül a stúdió egy helyi emlékműre támaszkodott a belső kialakításhoz. A fő csempézett asztal fölött egy mobil extra dekorációt ad. A belső tér földes színpalettáját rózsaszín csempével kombinálták.

A Chunichi épület, amelyben a kávézó található, egy jól ismert Nagoya nevezetesség, amely korábban színház volt, és jelenleg egy szálloda ad otthont. Ez azt is befolyásolta, hogy Ashizawa hogyan gondolkodott a tér kialakításáról.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ez a hetedik Blue Bottle Coffee kávézó, amelyet a Keiji Ashizawa Design tervezett, és a többi között van a tokiói Shibuyában található kávézó, vagy a sanghaji áruházban található üzlethelyiség. A cég minden projektjében valamilyen helyi, fenntartható(bb) anyagot alkalmazott a belső terek kialakítására.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb