„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

KiemeltPuzzleDome dómházak

Glamping jelentése és PuzzleDome glamping sátrak bemutatása

A 2020-as években egyre többször találkozunk a GLAMPING kifejezéssel. Miközben sokan nem tudják, hogy mit is jelent ez. Ebben a rövid kis posztban erre fogunk választ adni.

A Glamping kifejezés két angol szó, a GLAMour és a camPING szavak összeillesztésével kaptuk.

A GLAMPING gyakorlatilag = a LUXUSKEMPING

PuzzleDome Glamping fürdőszoba fotója
PuzzleDome Glamping luxus sátor egy erődben

Az egész világon egyre felkapottabb üdülési forma a GLAMPING, így hazánkba is eljutott és egyre többen veszik igénybe a GLAMPING minőségi pihenési formát.

A GLAMPING sok esetben egy luxus sátor, mely az ötcsillagos luxushotel kényelmét biztosítja úgy, hogy teljesen kapcsolatba kerülünk a környezettel, mert nem egy emberekkel teli szállodában, hanem akár a vadregényes tájban vagyunk egyedül párunkkal, családunkkal. Ebben a PuzzleDome glamping sátorban akár a leghidegebb vagy a legmelegebb időszakban is komfortos hőmérsékletet tudunk megvalósítani.

PuzzleDome Glamping luxus sátrak egy erdőben a tóparton

A GLAMPING ezért akár természetvédelmi területeken is létrehozható, hiszen nem jár természetkárosítással, nem kell a talajt- növényeket károsítani és így is létrehozhatóak ezek az GLAMPING épületek.

PuzzleDome Glamping luxus sátor belső fotója

A világon találkozhatunk olyan GLAMPING helyekkel, ahol ismert sommelierek, baristák, bártenderek vagy akár Michelin csillagos séfek dolgoznak a kiszolgálásunk, kényelmünk és az élmény maximalizása érdekében.

Értelemszerűen egy-egy GLAMPING épületben laknak a pihenni vágyók és külön épületekben vannak egymástól megfelelő távolságban a kiszolgáló helyek, mint például az étterem…


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
PuzzleDome Glamping sátor fotója

A GLAMPING velejárója a magas minőségű pihenés és kapcsolat a természettel. Ez a hely nem a TV, Netflix, WIFI és az internet világa, ez itt rólunk és a természetről szól és a legmagasabb kényelemről.

A Kp Sales House Kft legújabb épületei közé tartoznak a PuzzleDome Glamping modulok, melyek gyártását és kivitelezését rövid határidővel vállaljuk.

Amennyiben szeretnél a családodnak egy ilyen PuzzleDome nyaralót vagy egy GLAMPING vállalkozást indítanál, keress bennünket bizalommal.

A PuzzleDome Glamping épületek 10 négyzetméteres mérettől közel 300 négyzetméteres építmény méretig elérhetőek.

A PuzzleDome házaink akár 35 cm falvastagsággal és hőszigeteléssel is készülhetnek, melyek a legszigorúbb családi házakkal szemben támasztott követelményeket legalább 80%-kal túlteljesítik.

Az alábbi kép már egy prémium kivitelezésű PuzzleDome készházat (2 személyes mini családiház) mutat be, mely alul 28m2, felül pedig 12 m2-es alapterülettel rendelkezik.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb