„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Eladhatatlan az energiapazarló régi családiház

A piacon a 60-as, 70-es, 80-as és 90-es években épült családi házakat nagyon nehéz eladni, mivel az üzemeltetésük igen drága.

Ezen házak egyik legnagyobb hátránya a magas fűtésszámla, mely egy 100 nm-es ház esetében akár 100 ezer forint is lehet havonta, ezenkívül az épületek igen silány minőségben épültek. Így éves szinten több százezer forintba kerülhet  az állagmegóvásuk.

Ez országos szinten hatalmas probléma, hiszen egy 120-130 nm-es 20 éves ház havi rezsiköltségéből egy új, energiatakarékos módon épült ház havi hiteltörlesztését ki lehet fizetni.
Így a vevők inkább az új építésű házak, lakások mellett döntenek, melyeket 1/4-ed költségből lehet üzemeltetni, valamint nem kel felújításra költeni legalább 20-25 évig.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Egy modern energiatakarékos “készház” 100 nm-es családi házat bruttó 20 millió forintért meg lehet építtetni. Gyakorlatilag ennyiért lehet venni egy 20 éves házat is vidéken. A különbözet a telek ára, ami igen változatos 1 milliótól a 10 millióig terjed általában vidéken.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb