„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

családi ház képekKiemeltKiemelt cikkeinkReferencia házakReferencia képeink

Egy energiatakarékos favázas típus családiház (készház) építésének képei

Az alábbi posztban a Balaton 157 elnevezésű családi ház típustervünket mutatjuk be.

Faszerkezetes családi házaink favázszerkezete CNC vezérelt modern gépsoron készülnek. A felhasznált faanyag hossztoldott szárított, fenntartható erdőgazdálkodásból származik.

A falakban és a falak külső oldalán elhelyezett hőszigetelés tiszta fenyőfából készül. A falakon kívül és belül összesen 30 cm farost szigetelést helyezünk el. A falakon belüli hőszigetelés befújásos technológiával készül, így minden helyen kitölti a teret és később sem zsugorodik.

A farost hőszigetelés hasonló hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik, mint a szálas kőzetgyapot, de a hőtárolás tekintetében háromszor jobban teljesít, így nyáron csak a nagy üvegfelülettel rendelkező nappalit szükséges hűteni, mert nappal nem tud átmelegedni a szerkezetünk.

Az épület falszerkezetét és tetőszerkezetét is gyárban, méretpontos sablonokban készítjük és a karton, OSB vagy GlasrocX palánkolást és párafékezést is üzemi körülmények között félautomata gépekkel végezzük. Az üzemi szerelésnél a méretpontosság még kiemelkedőbb és az állandó ellenőrzés miatt sokkal kisebb a hibalehetőség, hiszen minden gyártmánytervezés alapján valósul meg.

A bal oldali kép a terv volt, a jobb oldali pedig a valóság, 3 évvel az átadás után készített fotón.

Az üzemben cca. 8-10 nap alatt az összes fal- és tetőszerkezet általában elkészül a palánkolással és a szigeteléssel együtt. Egy 100 m2-es házat a helyszínen a tetőszerkezettel és falszerkezettel együtt 3-4 munkanap alatt össze tudjuk szerelni.

Egy téli kép a Balaton 157 típusterv alapján épített családi házunk megvalósult állapotáról:

Az általunk gyártott és felépített családi házak tervezésénél és építésénél kiemelt szempont, hogy egészségre ártalmatlan anyagokkal dolgozzunk, minél több alapanyag hazai legyen és a karbolsemlegességre is nagy hangsúlyt fordítunk, így a rezsiköltség nulla vagy nulla közeli lesz minden épületünkben.

A bemutatott családi ház alaprajzát a lenti építészterven tekintheti meg:


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

2024-ben már a nyílászárók beszerelését is el tudjuk végezni a gyárban, tehát az a munka is a falak felállításával megvalósul.

Az alsó két kép a házépítés 2. és 3. napján készült.

Egy kép az átadás után 3 évvel a terasz felől.

Egy fotó a ferde síkra készített nappaliról.

Természetesen minden épületszerkezetünk ETA vagy NMÉ dokumentummal rendelkezik. Cégünk MAKÉSZ és ÉVOSZ tag és MAKÉSZ védjeggyel rendelkezünk.

Amennyiben szeretne egy kiemelten energiatakarékos, egészséges és fenntartható családi házat gyártatni, építtetni és még csak a telek van meg, akkor segítünk a tervezésben és nagyon szívesen legyártjuk és felépítjük az álmai otthonát.
Természetesen vázkészen, külső kulcsrakészen, félkészen vagy emelt szintű félkészen, igény szerint akár kulcsrakészen is vállaljuk a ház felépítését.

Keresse kollégáinkat a kapcsolat menüben található elérhetőségeken.

2024. február hónapban ezt a családi házat csak vázszerkezetként egész Magyarország területén extra akciósan elkészítjük akár faszerkezetből, akár acélszerkezetből mindössze: 14,99 millió forintért, ebben az anyag, a szállítás és a szerelés is benne van! (az árban az összes külső és belső fal, valamint az összes rácsos tartó szerkezet is benne van!) Az ár az áfát is tartalmazza!!!

A fent bemutatott Balaton családi házunk az alábbi linken még bővebb látványtervekkel és látvány videóval elérhető. Kattintson ide…Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb