„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A Muza Lab üdülőközpont belső tereit a görög kultúra és tájak ihlették.

A Muza Lab tervezőstúdió a görögországi Athénban található One&Only Aesthesis üdülőhely bungalóinak és villáinak belső és külső tereit tervezte. Az üdülőhely Athén déli külvárosában, Glyfada városrészben található, és egy lobbit, villákat, éttermeket, bárokat, egy strandklubot és egy spa-t foglal magába.

A One&Only Aesthesis 21 hektáros védett erdőrezervátumban található, közel a görög főváros ókori csodáihoz. Az Athéni Riviéraként ismert területet enyhe, mediterrán éghajlat, buja növényzet és pazar tengerparti rezidenciák jellemzik. A Muza Lab a terület történelme és kultúrája alapján dolgozta ki a teljes tervezési tervet, valamint hat természeti elemet – tűz, víz, föld, levegő, fém és fény – vett alapul.

A természetes fény a belső terekben funkciótól függetlenül mindenhol jelen van, a nagy ablakok révén a fény és a természet egyaránt bejut a helyiségekbe. Az egész tervben texturális helyi köveket és márványt is használnak, amelyek a Görögországban természetesen előforduló anyagokkal alátámasztva egyesítik a tereket.

A stúdió a befejezések és a bútorok kiválasztásakor a század közepi dizájnhoz is fordult, amelyek egy olyan korszakra utalnak, amikor az athéni riviéra fénykorát élte. A lobby bejárata egy lejtős kifutón keresztül nyílik, amelyet úgy terveztek, hogy a vendégeket közvetlenül a vízparti kilátáshoz vonzza. A Muza Lab szerint a lobby minimalista belső terének célja, hogy a hangsúlyt a felhasznált helyi anyagokra helyezze.

A semleges színpalettát geometrikus minták és szőtt bőrből készült akcentusdarabok törik meg, amelyek Görögország bőráruiparát ünneplik. A bungalók hatalmas teraszok és medencék körül csoportosulnak, belső termeiket pedig a barna, bézs és élénk kék színek palettája jellemzi.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A világos textíliák és a világos tölgyfa szerelvények mellett bőr és szőtt áruk élénkítik a hálószobákat, és a régióra jellemző autentikus hangulatot teremtenek. A fürdőszobákat minden bungalóban bronzból készült szerelvények és kőből készült kádak szegélyezik, időtlenséget kölcsönözve nekik. Az esőzuhanyok, a karakteres világítótestek, a természetes kőfalak és -padlók, valamint a világos textíliák továbbra is a csendes luxus levegőjét árasztják.

Az üdülőhely éttermei, bárjai, strandklubja és gyógyfürdője finoman eltérő tematikájú – a gyógyfürdő például a görög kertekből merít ihletet.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb