„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Az Alors Studio egy franciaországi vidéki betonházat egészített ki

A francia Alors Studio által elkészített, Ardèche-ban található modernista stílusú ház bővítésénél egy konzolos beton előtető védi az új bejáratot. A dél-franciaországi kis faluban található ház eredetileg 2007-ben épült nyaralónak, és három különálló területből áll, amelyeket egy külső út köt össze.

Az otthon egységesítésére és egy “intimebb hangulat” megteremtésére törekedve a párizsi székhelyű Alors Studio új bejáratot és belső folyosót hozott létre, amely összeköti az otthon egyes blokkjait, valamint további hálószobákkal bővítette azt.

A stúdió egy új bejáratot tervezett egy nyugati, konzolos beton előtetővel, amely alatt egy folyosó köti össze a meglévő és egy új hálószobablokkot. Ez egy olyan tengelyt hoz létre, amely egy kis ülőhely mellett vezet az otthon központi tömbjébe.

Az újonnan létrehozott hálószobák egy kis terasz köré szerveződnek, amely a telek hátsó része felé néz, és egy meglévő drystone falra nyíló kilátást keretez. A központi tömbben a nappali, étkező és konyha területe egy kövezett teraszra néz, amelyet részben egy előtető véd, és amely magaslati kilátást nyújt a tájra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A telek keleti végén az eredeti külső burkolt útvonal megmaradt, amely egy további hálószobablokkhoz vezet, amely az otthon többi részétől elkülönülve áll. A bővítés az eredeti otthon modernista stílusát és a látható betonfelületeket tükrözi, megjelenésében pedig kontrasztot alkot a környék népi építészetével, amelyet az Alors Studio meg kívánt tartani. A főfolyosón a betonfelületeket beépített tárolók és sötét fából készült ablakpadok lágyítják.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb