„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Hullámzó csészealj- szerű struktúra a havas kínai hegység közepette

Ma Yansong 2004-ben alapított pekingi építészstúdiója, a MAD a napokban adta át a Yabuli Entrepreneurs ‘Congress Center konferenciaközpont épületét, mely futurisztikus szerkezetét havas hegyek veszik körül Északkelet-Kínában.

Az északkelet-kínai Harbin város közelében található Yabuli síközpontban épült konferenciaközpontot a Yabuli China Entrepreneurs Forum vállalkozói fórum állandó otthonaként hozták létre. A MAD szerint az épületet olyan mérföldkőként tervezték, amely az üzleti szervezet “vállalkozó szellemét” képviseli. Az építészeti stúdió szerint a hegyekben található erdőben épült struktúra az oda érkező vállalkozók merészségét, bölcsességét és egyedülálló kreativitását képviseli.

A négyszintes épület egy nagy, 1000 férőhelyes nézőtér köré épül, amely a szerkezet egyik oldalát foglalja el, míg a másik oldalán kisebb előadótermek, egy kiállítóterem és tárgyalók találhatók. Az épület két szárnya között egy nagy, tetőablakos előcsarnok található, és az egész szerkezetet egy összefüggő, túlnyúló, kanyargós tető borítja. A stúdió szerint a környezetébe beolvadó konferencia központ formáját a környező hegyek alakja inspirálta, míg a központi tetőablak egy a havas táj közepette gyújtott tábortűzre emlékeztet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

“Napközben a hatalmas helyiségbe természetes fény áramlik az előcsarnok tetőablakán keresztül, éjszaka pedig meleg ragyogást sugároz az épületből a fagyos erdőbe, egy tábortűz képét felidézve, amely körül a vállalkozók ötleteket, gondolatokat és történeteket osztanak meg egymással.” -osztotta meg elméletét az építészeti stúdió.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb