„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

5% ÁFAKiemelt cikkeink

Családi ház építés még 5% ÁFÁ-val!!! Ha az idén szerződik még 2020-ban is marad a kedvezményes ÁFA!

Az idén nagyon sok cikk született a családi ház építés ÁFA ügyében. Igen elérkezik a nap ahogyan átlépünk 2020-ba, amikor már nem lesz többet lehetséges az 5%-os ÁFA tartalommal családi ház építésre szerződni.

A 2019-es évből van még pár nap hátra, így ebben az évben még biztosíthatja magát és a kedvezményes 5%-os ÁFA tartalomra szerződhet akkor is, ha 2020-ban vagy 2021-ben épül fel a családi háza.

A NAV állásfoglalás szerint az, aki a ház egy részét, vagy egészét előlegként 2019-ben kifizeti, az 5% ÁFA tartalommal építheti meg a családi ház azon részét, melyet 2019-ben teljesített. Így akár az egész ház 5% ÁFA tartalommal számlázódhat!

A Kp Sales House Kft az egész ország területén vállalja családi házak szerkezetkész vagy félkész építését, Budapesten és Pest megyében kulcsrakész házakat is kivitelezünk.

Építtessen a gyártóval, így az épület vázszerkezete, valamint a hőszigetelt vakolatrendszert is egy kézben gyártódik az üzemben, és készül el az építés helyszínén. Így a garancia, a szavatosság egy kézben lesz.
Cégünk ISO minőségbiztosítási rendszerben dolgozik és “AA” kategóriás pénzügyi minősítéssel rendelkezik.

Több tucat típustervünket az alábbi linken érheti el:
www.ujhazak.com


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Családi ház 5%, vagy 27% áfa kalkulátor itt érhető el: https://kp.hu/csaladi-haz-epites-afa-kalkulator/Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb