Home / drón fotók / Családi ház építés – Drón fotók – 3. rész

Családi ház építés – Drón fotók – 3. rész

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Jelenleg 20 nyitott családi ház építkezésünk van folyamatban Magyarország területén.

A kivitelezésünk 90%-a kulcsrakész családi ház építés, de kérésre szerkezetkész, vagy emelt szintű családi ház kivitelezést is vállalunk.

Pár napja kezdtünk egy új cikksorozatot, mely madártávlatból, egy modern drón kameráján keresztül mutatja be az új kivitelezéseinket.

A drónnal készített épületfotók mindegyik cikkünkben folyamatosan frissülnek.
Itt érheti el az összes drón fotós cikkünket.

Az alábbi családi ház drón fotóit Alsóörsön készítettük 2017. 06. 09-én. Kivételes eset, hogy a szerkezeti elemek összeszerelése is a helyszínen történik. Három munkanap az összes fal- és tetőszerkezet összeállítása, majd újabb 5 munkanap a falszerkezet és a tetőszerkezet felállítása, rögzítése.

A lenti képek Siófokon készültek. Az épület egy Horizont profilokból készülő, EnergyFriendHome családi ház lesz. A képeken jól látható az épület tűzihorganyzott vázszerkezete, valamint a tető melegen hengerelt, hegesztett vázszerkezete. A jelenlegi készültség az alapozással együtt 14 munkanapot vett eddig igénybe.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Siófokon építjük az alábbi Porotherm falazóblokkos, lapostetős, minimál stílusjegyeket hordozó családi házunkat.

A családi ház egyszintes épületként lett engedélyeztetve, de a későbbi bővítési lehetőség érdekében betonfödémet készítettünk. Így később lehetőség van arra, hogy a földszint feletti födémről indulva egy új családi ház, vagy az alsó építmény bővítménye elkészüljön. A födémszerkezet 1 mm-es vastagságú tűzihorganyzott anyagból készülő 153 mm-es magasságú trapézlemez, mely 16 mm-es húzóvasalás és 8 mm-es átmérőjű hálóvasalást követően kibetonozásra került.

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Családi ház építés négyzetméter ár 2017-2018

A 2016-2017-es év előre nem látott áremelkedést hozott az építőiparban, de a 2018-as évre további …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..