Home / drón fotók / Családi ház építés – Drón fotók – 3. rész

Családi ház építés – Drón fotók – 3. rész

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Jelenleg 20 nyitott családi ház építkezésünk van folyamatban Magyarország területén.

A kivitelezésünk 90%-a kulcsrakész családi ház építés, de kérésre szerkezetkész, vagy emelt szintű családi ház kivitelezést is vállalunk. Pár napja kezdtünk egy új cikksorozatot, mely madártávlatból, egy modern drón kameráján keresztül mutatja be az új kivitelezéseinket. A drónnal készített épületfotók mindegyik cikkünkben folyamatosan frissülnek. Itt érheti el az összes drón fotós cikkünket. Az alábbi családi ház drón fotóit Alsóörsön készítettük 2017. 06. 09-én. Kivételes eset, hogy a szerkezeti elemek összeszerelése is a helyszínen történik. Három munkanap az összes fal- és tetőszerkezet összeállítása, majd újabb 5 munkanap a falszerkezet és a tetőszerkezet felállítása, rögzítése. A lenti képek Siófokon készültek. Az épület egy Horizont profilokból készülő, EnergyFriendHome családi ház lesz. A képeken jól látható az épület tűzihorganyzott vázszerkezete, valamint a tető melegen hengerelt, hegesztett vázszerkezete. A jelenlegi készültség az alapozással együtt 14 munkanapot vett eddig igénybe.

Siófokon építjük az alábbi Porotherm falazóblokkos, lapostetős, minimál stílusjegyeket hordozó családi házunkat.

A családi ház egyszintes épületként lett engedélyeztetve, de a későbbi bővítési lehetőség érdekében betonfödémet készítettünk. Így később lehetőség van arra, hogy a földszint feletti födémről indulva egy új családi ház, vagy az alsó építmény bővítménye elkészüljön. A födémszerkezet 1 mm-es vastagságú tűzihorganyzott anyagból készülő 153 mm-es magasságú trapézlemez, mely 16 mm-es húzóvasalás és 8 mm-es átmérőjű hálóvasalást követően kibetonozásra került.

Ajánló

Családi ház építés – drón fotók

Cégünk ebben a pillanatban 25 különböző helyszínen épít kiemelten energiatakarékos családi házat Magyarország területén. A ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.