Home / Lakberendezés és stílus / Inspiráció folyosók dekorálásához

Inspiráció folyosók dekorálásához

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Adj egy kis pluszt a folyosódhoz: Ugyanis több lehet, mint egy út az egyik a szobából a másikba.

Elsődleges feladata az, hogy a lakás különböző helyiségeit összekösse, de ideális helyszín az utazások során szerzett kincsek bemutatásához, vagy a házigazda képgalériájához. Tekintsd meg képgalériánkat, ahol olyan megoldásokat mutatunk be ami feldob minden folyosót.

A japán bambusz kosarakat és a Han-dinasztia időszakából származó kerámia edényeket láthatunk ennek a Beverly Hills-i háznak az előterében.

BBBGij2.img

Sam Francis nagyméretű alkotása lóg Gisele Bündchen és a Tom Brady Los Angeles-i házának folyosóján, amely antik belga bluestone-al burkolt.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

BBBGij8.img

Amelia T. Handegan tervezte a folyosó festett padlóit Folly Beach-i otthonában. A minták megváltoznak ahol a régi és új találkozik.
BBBGfPI.img

Nézd meg a többi ötletet a képgalériában:

forrás:msn.com

 

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Interior-glass-wall

Skandináv design merész színekkel

Ha olyan design elemekre gondolunk, amelyeket tipikusan egy kortárs skandináv lakásban láthatunk, akkor leginkább a ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.