„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Hírek

Favázas könnyűszerkezetes családi házak építése és átadása még az idei évben

Szeretne még az idén beköltözni új családi házába?

ÉME engedélyes favázas könnyűszerkezetes családi házak kivitelezését rövid határidővel vállalja a Kp Sales House Kft.

Kizárólag prémium nagypaneles üzemben méretpontosan előállított favázas családi ház építést vállalunk, tehát ha helyszínen ácsolt szerkezetből szeretne házat építeni, akkor mi ebben nem tudunk segíteni.

Mivel foglalkozik a Kp Sales House Kft?

  • Acélszerkezetes könnyűszerkezetes családi házak kivitelezése
  • 3D nyomtatott családi házak kivitelezése
  • Thermo Burok családi házak kivitelezése
  • Nagypaneles favázas családi házak építése
  • Purhab zártcellás és nyitott cellás hőszigetelés

Cégünket 3 cégminősítő is minősítette. A Bisnode nemzetközi cégminősítő AA kategóriásként minősítette a Kp Sales House Kft-t, míg a Coface nemzetközi minősítő cég kiváló KKV „Excellent SME” tanúsítványt adott a cégünknek, az Opten A kategóriás cégként tart nyilván bennünket. 

Ön dönt, hogy egy NAV köztartozásmentes és minősített céggel kivitelezteti a családi házát, vagy egy olyan céget választ, aki nem biztos, hogy 1-2 éven belül még a piacon lesz és így önnek semmilyen garanciája és fedezete nem lesz a házára.

Cégünk kizárólag prémium minőségű alapanyagokból, engedélyezett technológiákból, környezet és ember barát megoldásokkal, kiemelten energiatakarékos és nulla energiás házak felépítését vállalja. Az olcsó munkát és anyagokat nem tudjuk értelmezni, mert arra nem lehet garanciát vállalni. Pl. Budapestről elmegyünk garanciázni Szombathelyre, mert tönkremegy egy csaptelep, mely 5000 forintba került. Ha autóval elmegy a szakember javítani, akkor az üzemagyag, a bérköltség legalább 50 ezer forintba kerül.

Míg ha egy 50 ezer forintos csaptelepet építettünk volna be, akkor ingyenesen a gyártó vagy forgalmazó szervizese egy napon belül a helyszínen díjmentesen javít. Tehát mi nem építünk be olcsó, vállalhatatlan anyagokat és olcsó munkaerő nem is áll rendelkezésre hazánkban. Aki ilyet állít az váltogatja az alkalmazottjait, mert nem fizeti őket nagy valószínűséggel. Ön szerint az olcsó áron dolgozó gagyi anyagokat beépítő cég életben lesz még két év múlva, illetve menni fog ha garanciáznia kell majd?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Hol vállal családi ház építést vállalkozásunk? 

Gyakorlatilag az egész országban kivitelezünk családi házakat, de Szlovákiában és Ausztriában is vállalunk ház építést.

Alapáron, felár nélkül az alábbi városokban és 30 km-es körzetükben vállaljuk a családi házak építését: Budapest, Szeged, Érd, Budaörs, Törökbálint, Tinnye, Gyöngyös, Hatvan, Eger, Székesfehérvár, Győr, Debrecen, Szeged, Kecskemét, Dabas, Kiskunfélegyháza, Dunaújváros, Adony, Martonvásár, Velence, Gárdony, Agárd, Siófok, Balatonfüred, Balatonalmádi, Balatonöszöd, Fonyód, Nagykanizsa, Miskolc, Tata, Tatabánya, Oroszlány, Kisbér, Komárom, Komárno, Veszprém, Cegléd, Szolnok, Jászberény, Esztergom, DunaszerdahelyKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb