Akciókcsaládiház árajánlatcsaládiház építés árajánlatkészház akciók

Családi ház építés árak 2023-as házépítésre árgaranciával

Amennyiben a Kedves Ügyfelünk még az idei évben építési szerződést szeretne kötni 2023. nyári családi ház gyártásra, építésre, kivitelezésre, akkor az alábbi árgaranciás árakat tudjuk biztosítani.

2022. október 23. napján 1 €-t, 407 forintos devizaközép árfolyamon váltanak.
A családi ház építésre vonatkoztatott árgarancia legfeljebb 460 Ft/€ árfolyam értékig jelent garanciát, tehát ha ennél jobban nem romlik a forint, akkor a Vállakozó költsége az árnövekedés fedezése, 460 Ft/€ feletti árfolyam esetén a 460 Forint feletti költségnövekedést az Építtető fizeti arányosan.

Minden évben több tucat cikket írunk, hogy hogyan válasszanak kivitelezőt a kedves Ügyfelek. Ezt most nem kívánjuk újra és újra leírni, de a legfontosabb, hogy ne az ár alapján döntsenek elsősorban, hanem a biztosított műszaki tartalomban, vegyék figyelembe az épület várható energiafogyasztását, a karbantartás igényt és a szavatossági, garanciás feltételeket és tekintsék meg, hogy az adott cégnek vannak-e valós referenciái és nem csak képlopós internethuszár, aki más referenciáival ékeskedik. Ami pedig az egyik legfontosabb, hogy a kiválasztott vállalkozásnak láthatóan legyen a marketing szövegével arányos árbevétele és ne legyen köztartozása és ne legyenek végrehajtások sem ellene.

Acélvázszerkezet építése
Szerkezetkész EnergyFriendHome készház belső képei
Acélszerkezetes könnyűszerkezetes készház külső kulcsrakész fotója

A Kp Sales House Kft három különböző technológiával foglalkozik és azon belül is elkülönülnek az építési lehetőségek. Itt a legfontosabb paramétereket szerepeltetjük:

 • PuzzleHome készházak: Tűzihorganyzott acélszerkezetes vagy bio faszerkezetes STEICO rétegelt-ragasztott anyagból készült PuzzleHome készházak (gyárban készülő igény szerint hőszigetelt és palánkolt tűzálló, páraálló falak és tető, melyet a helyszínen 1-3 nap alatt daru segítségével állítunk össze)
  Kiemelten energiatakarékos épület, melyben a hőszigetelés STEICO BIO fagyapot, ami nem csak hőszigetelésben a piac egyik legprémiumabb hőszigetelése, de a nyári átmelegedés ellen a normál készházaknál akár 3x jobb védelmet biztosít.

  2023-as áraink, 2022. novemberi szerződéssel:

  PuzzleHome készházak:
  Acélszerkezetes falak és tetőszerkezet: Üzemi gyártás, üzemi szerelés, helyszíni felépítés:
  95-125 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Külső kulcsrakész állapot: Készen van az összes fal- és tetőszerkezet, külső falak palánkolása, bádogozás, tetőfedés, összes külső nyílászáró, párkányok, hőszigetelt vakolatrendszer:
  300-340 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Félkész készültség: Áll az összes fal- és tetőszerkezet, a falakon a palánkolás kívül és belül is elkészült, készen van az álmennyezet, az összes belső fal szigetelése az álmennyezeti szigeteléssel együtt, beszerelésre kerül az összes külső nyílászáró és készen van a tetőfedés, bádogozás, párkányok:
  320-370 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Emelt szintű félkész készültség esetén:
  A külső hőszigetelt vakolatrendszert is elkészítjük a színvakolattal együtt:
  360-410 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Kulcsrakész kivitelezés: Minden elkészült a házban, beleértve a festés, burkolás, esztrich betonozás, víz,- és villamos, valamint a fűtés-hűtési rendszert is.
  510-600 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.
 • PuzzleHome moduláris házak: Tűzihorganyzott acélszerkezetes vagy bio faszerkezetes STEICO rétegelt-ragasztott anyagból készült PuzzleHome moduláris házak. Ebben az esetben az alsó és a felső födémszerkezet is elkészül a gyárban a fent leírt készházakhoz képest, így a falakkal együtt helyiségeket szállítunk az építési helyszínre. Moduláris házaknál hagyományos alapozásra nincs is szükség, mert talajcsavarra vagy beton sáv alapozásra, aljzat nélkül is rá tudjuk a moduláris házat emelni, hiszen egyben a kész padló is a ház része. Egy helyiség akár több modulból is állhat, tehát akár 50-80 m2-es egybefüggő helyiségeket is ki tudunk alakítani.
  Előnye a nagyon nagyfokú üzemi előregyártás és a helyszíni rövid munka.
  Hőszigetelése, komfortja a készházakkal megegyező. Akár teljesen nulla rezsivel működő is lehet. A hőtároló tömegben szinte verhetetlen más technológiákkal szemben, így nem csak nulla közeli a fűtés- és hűtésköltség, hanem az átmelegedés elleni védelemben is rendkívüli paraméterekkel rendelkezik.

  Minden készültségi szint a fenti készház kivitellel megegyezik annyi különbséggel, hogy minden készültségi szintnél a padlófödém és a felső födémszerkezet is elkészül, tehát helyiségenként készülnek az épület részei.

  – Acélvázszerkezet állapot: 140-160 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Külső kulcsrakész állapot: 330-370 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Félkész állapot: 360-410 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Emelt szintű félkész állapot: 420-480 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.

  – Kulcsrakész állapot: 550-680 ezer forint négyzetméterenkénti ár, beleértve az 5%-os kedvezményes áfa összegét is.
 • PuzzleHome mobilházak:
  Minden PuzzleHome mobilházunk prémium anyagokból épül fel, nem vagyunk versenytársai a gyártók többségének. Nálunk nem 4-10 cm, hanem legalább 25 cm a hőszigetelés a szerkezetekben. A falaink, padló és felső födémünk megegyezik a moduláris házainkkal.
  Ezek nem 2-4 évszakosnak hirdetett házak kategóriájába esnek, melyekben hatalmas energiaigénnyel működnek. A PuzzleHome mobilházak teljes értékű, kiemelten energiatakarékos házak, akár teljesen nulla rezsis kivitelben is gyárthatóak, a moduláris házakhoz képest annyi különbséggel, hogy itt egy épületben minden funkció megtalálható, így a legnagyobb szállítható méretünk a 12 x 4 méteres mobilház, míg a moduláris házaknál több modulból áll össze az élettér.

  A mobilházaink négyzetméterre vetített árai a PuzzleHome moduláris házaknál 5-10%-kal magasabbak. Ennek oka, hogy a kis méretük ellenére is tartalmaznak vizes blokkot, nappalit, bejárati ajtót, tehát a kisebb méretre nagyobb költség tevődik aránytalanul.

  Mindhárom üzemben gyártott családi ház típusunk a fenntarthatóságot tartja szem előtt, tehát nem csak a kiváló hőszigetelés áll a középpontban, hanem a felhasznált anyagok környezetre és ránk emberekre gyakorolt hatása is. Házaink teljes élettartamra vetített életciklus elemzés alapján karbon semlegesek, de bizonyos feltételek teljesülésével karbon negatívak.
 • Aki mindenképpen ragaszkodik az általa jobban ismert építőanyaghoz, annak ajánljuk a liapor házunkat, mely gyakorlatilag egy betonszerkezetből üzemben gyártott falszerkezetből álló ház, melynek a szerkezetébe kerámia anyagot juttatnak a gyártáskor annak érdekében, hogy a szállítási tömeg csökkenjen és kis mértékben a hőszigetelést fokozzák.
  A liapor házaink rendkívül méretpontosak, a készházakhoz képest is és belülről már egyből lehet festeni a felületet, a külső oldalon pedig legalább 25 cm EPS szigeteléssel látjuk el. A falakban az összes gépészeti vezeték helye be van gégecsövezve, a szerelvények helye pedig ki van zsaluzva. Ezek a házak is rendkívül jól szigeteltek és alkalmasak teljesen sárga csekk mentességre is.
Kulcsrakész PuzzleHome házunk belső fotója az átadás utáni héten

Az összes felsorolt ár a fogadószint nélkül értendő. Ennek a költségét nagyon nehéz előre meghatározni, hiszen szükséges egy geodéziai szintvonalas térkép és egy talajvizsgálati jegyzőkönyv a pontos árakhoz.
A családi házakhoz szükséges az alapozás, lábazat és az aljzatbetonozást is elkészíteni, míg a moduláris házainkhoz és mobilházainkhoz nem kell hagyományos értelemben vett alapozás és aljzatbetonozás sem, elegendő a talajcsavarozás is, hiszen az épület víz és hőszigetelt padlólemezét is szállítjuk a házzal együtt.
Egy “alföldi”, tehát vízszintes területen, egy sor lábazati zsalukővel, minden munkanemmel együtt 45-50 ezer forint körüli, míg egy enyhén lejtős területen 10-25%-kal magasabb, egy többméteres szintkülönbséggel rendelkező építési területen akár 50-80%-kal is nőhetnek a fogadószint költségei.
A talajcsavarozás sík telken, kedvező talajadottság mellett: 20-25 ezer forint, míg nagy szinteltérés esetén akár 30-35 ezer forintos négyzetméterenkénti költséggel kalkulálhatjuk. Talajcsavarozás csak moduláris- és mobilházakhoz használható a megadott ár figyelembe vételével, mert ezeknek a házaknak önhordó alvázszerkezetük van és nem kell még aljzatot is készíteni. Normál készháznál a talajcsavaros megoldásnál még a födém költségével is kalkulálni kell, mely együttesen általában magasabb, mint a beton sávalappal készült munka. Tehát minden esetben át kell gondolni, hogy műszaki-gazdasági szempontból vagy fenntarthatóságból is értékeljük a fogadószintet a ház mellett.
A talajcsavarozással nem kell a humuszt és a talajt sem elszállítani és később visszanyerhető és áttelepíthető a csavarozás egésze.

Kulcsrakész PuzzleHome készház

A PuzzleHome moduláris- és mobilházak esetében a szállítást az ár nem tartalmazza, a megadott költségek az üzemi árak.
A készházak és liaporházak esetében a szállítás és daruzás költségét az ár tartalmazza.
Minden ár a bruttó alapterületre kalkulált, tehát a falakkal együttes négyzetméterre érvényes. Minden ár tartalmazza az 5%-os áfa összegét is. Az 5%-os kedvezményes áfakulcs csak 300 m2 alatti lakóházakra érvényes. Nyaraló esetén nem alkalmazható a kedvezményes áfa.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az árak családi ház esetében bruttó 95 m2-es alapterület felett érvényesek, mobilházak esetében az árak 35 m2 feletti méretben érvényesek, moduláris házak esetében az árakat 75 m2 feletti méretben adtuk meg. Ez alatti méretű otthonokra felárat számolunk fel, mert aránytalanul magasabb költséggel kivitelezhetőek, hiszen egy kis épületben is van egy bejárati ajtó, egy vizes blokk, nappali erkélyajtó és egy nagyobb épületben ezek darabszáma nem emelkedik arányosan az épület méretével.

Cégünk számára Európa legrégebbi és legidősebb pénzügyi minősítője a legmagasabb “GOLD AAA” minősítést biztosította. Ezenkívül a HVG cégminősítésében is “A” kategóriás cégként szereplünk. Vállalkozásunk köztartozásmentes adózó és NAV megbízható adózó is egyben. Tagja vagyunk és védjegyes vállalkozása vagyunk a legnagyobb hazai készház szövetségnek, a MAKÉSZ-nek.
Az idei Solar Decathlon nemzetközi építőipari innovációs versenyen a Pécsi Egyetemmel közösen, több Makész taggal egy belsőépítészeti fődíjjal jutalmazták a munkánkat.

Minden házunkat extra prémium alapanyagokból valósítjuk meg. Ez vonatkozik már az alapszerkezetre, tetőfedésre, alkalmazott vakolatokra, felületképzésekre, gépészetekre, burkolatokra, nyílászárókra.
A megadott áraknál akár 20-30%-kal olcsóbb árakon és 20-30%-kal drágábban is rendelhetőek házak más cégek kínálatából.

Akinek csak a bekerülési ár a fontos és a minimális rezsi vagy a nulla forintos rezsiköltség nem érdekes és az sem, hogy a ház hosszútávon karbantartásmentes legyen az otthonuk, azoknak nem mi leszünk a legjobb választás.
Ajánljuk azért átgondolni, hogy a pármillió forint pillanatnyi ármegtakarítás kárpótolja-e az otthontulajdonosokat hosszútávon, amikor majd el kell költeni a megtakarításnál akár nagyobb összeget karbantartásra és rezsiköltségre.

Amennyiben szeretné lefoglalni a családi házépítésre a kapacitásunkat a jövő évre, javasoljuk, hogy mihamarabb keresse kollégáinkat, mert nekünk is végesek a kapacitásaink és az árak láthatóan nem lesznek olcsóbbak. A kapcsolat menüben megtalálhatja az ügyfélreferenseink elérhetőségét!


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb