„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Üveghomlokzatú luxus kabin

A Cabanas Tiny House projektjét az egyszerűség és a maximális kényelem kombinációjára törekedve tervezték. A hatalmas üvegfelületekkel rendelkező kabin alakja egy tipikus kertvárosi ház kisebb kivitelére emlékeztet, ezáltal otthonos hangulatot közvetít lakói számára, és emellett az kifinomult megjelenéssel, a természettel való integrációval és a innovatív technológiával kombinált fenntarthatósággal rendelkezik.

A Brazil Duda Porto Arquitetura az előregyártott moduláris rendszert úgy alkotta meg, hogy azt kifejezetten könnyű legyen összeszerelni, az ország bármely területére könnyedén szállítható legyen, adaptálódjon a helyi feltételekhez, és illeszkedjen bármilyen környezetbe. A projekt jelenleg egy ingatlanfejlesztési prototípus, amely otthonként, szállodák bővítéseként és vendégházakként is alkalmazható. A fenntartható moduláris otthon felépítése az ügyfél igényei szerint kombinálható és bővíthető, és a megrendeléstől számított mindössze két hónap alatt elkészül, a gyártási folyamattól, az összeszerelésig.

A modern kabin a fenntartható anyagpaletta mellett számos komplex, környezetbarát megoldással is rendelkezik, például az esővíz gyűjtő rendszer vagy a napelemes és fotovoltaikus rendszer. Emellett egy száraz építészeti technológiát használva, a folyamatban egyáltalán nem generálnak maradékot vagy hulladékot. A belső tér padló-fal és mennyezet burkolatai újraerdősített területekről betakarított fa felhasználásával készül, és az üvegfelületekre támaszkodik a természetes fény maximalizálása érdekében, csökkentve az energiafogyasztást.

A gyártás modulonként történik, különös figyelmet fordítva a részletekre. Az egyes modulok használhatók külön-külön vagy kombinálva, lehetővé téve az összterület vagy a magasság kiterjesztését. Ez a termék végtelen számú kombinációját teszi lehetővé. A ház a felhasználó igényei szerint növekszik új modulok hozzáadása révén, anélkül, hogy módosítani kellene a szerkezetet. A projekt alapkoncepciója egy 7,95 méter hosszú és 4,30 méter széles fő modulból és egy hozzá csatolt 5 négyzetméteres fürdőszobából áll, amely 39,30 négyzetméteres alapterületű épületet eredményez. A külső területhez tartozik egy kisebb faház, kisállat házikó és egy beültethető zöldséges kert. A ház acélszerkezettel valamint hő- és hangszigetelt burkolattal, OSB-vel, hidrofób vízlepergető bevonattal és beton panelek felhasználásával épül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

További részletekért látogass el a gyártó weboldalára! Forrás: www.archdaily.com

Cégünk a Kp Sales House Kft is kivitelez moduláris, mobil és családi házakat kiemelten energiatakarékos építési rendszerrel. Keresse kollégáinkat az elérhetőségeinken.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb