„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Stílusos bohém otthonok

Ha szereted a növények élet-erősítő szépségét és a természetes fából készült melegséget otthonodban, akkor valószínűleg kedvelni fogod a bohó stílus hűvös, nyugodt hangulatát és a természetbarát kiegészítőket.

Ennek megjelenéséhez keressél fonott bútorokat, rattan otthoni kiegészítőket és természetes szőnyegeket, nád borítást, buja növényeket és zöld kiegészítőket. A mai cikkben bemutatott két lakás kivívja az alternatív inspirációt – modern és bohó stílusos lakások. Az első otthon Romániában található és a nappali terület modern látvánnyal rendelkező nyersbeton falakkal és padlóval díszített, valamint testre szabott beton bútorokkal. A rattan otthoni kiegészítők és a kerek, természetes szőttes szőnyeg melegíti a hűvös szürke környezetet.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A második lakás Izraelben található, élénkebb tervezés jellemzi, mind színben, mind anyagokban, bár még mindig szemtanúi lehetünk a nyersbeton dekorációnak. Sok rattan található benne és fa, mint például ez az alacsony téglalap alakú dohányzóasztal és az egyedülálló mennyezeti ventilátor.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb