Home / Modern és luxus házak / Modern otthon Korzikán

Modern otthon Korzikán

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A korzikai erdőben épült modern otthon csodálatos környezettel, erdővel és fényűző lakótérrel várja vendégeit.

A 400 négyzetméteres ház nagy teraszokkal és kerttel rendelkezik, valamint olyan sziluettel, amely valóban a táj részévé válik. Az AW², a Reda Amalou és a Stéphanie Ledoux által működtetett nemzetközi építészet és belsőépítészi vállalkozás által tervezett otthon a “maquis” – a tipikus dél-korzikai erdő. A terület híres csodálatos hegyeiről, strandokról és a lenyűgöző tájról. A közeli Bonifacio egyike a vidéki városoknak, amelyek híresek a szépségéről és az ott található gyönyörű kikötőről.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A tervezők az építkezéshez helyi kőt és bambuszt használtak. Az eredmény egy stílusos modern otthon, amely illeszkedik a környezetéhez. A pár, aki megbízást adott, olyan nyugodt tereket szerettek volna, amelyek szabadon áramolnak egymásba. A tervezők olyan elrendezést választottak, amely kilátást nyújt a kertekre, segítve a természetes környezethez való kapcsolódást.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Litván modern otthon

Vilniusban, ennek a modern új háznak a büszke tulajdonosait mindig is egy kis folyóval vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..