„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Áfaemelés, Ingatlanadó, Szocpol és kedvezményes hitel eltörlése.

Aki lakásvásárláson, vagy építésen töri a fejét, annak fel kell pörgetnie az eseményeket, hiszen az építőipar sajnos hamarosan drágulni fog.

Ennek egyik oka a kedvezményes hitelek és a szocpol megszüntetése, a másik oka az ingatlanadó bevezetése és az áfa 20 %-ról 25%-ra történő felemelése. Egy-egy ország fejlődését le lehet mérni a lakások megújulásáról, nálunk is lehet méregetni, hiszen itt komoly negatív dolgok történnek az élet minden területén. Megszorítás itt, megszorítás ott.

A családok támogatottságát a lakások tekintetében megszünteti az állam attól függetlenül, hogy ezzel bármit is nyerne, de megmutatja, hogy ha megszorítás van, akkor itt is az van, akkor is ha ezen veszít az állam. Veszít egyrészről azért, mert ha kevesebb ház épül, kevesebb áfa és egyéb adó folyik be, veszít azért, mert aki munkanélküli lesz az építőiparban, illetve az ahhoz tartozó gyártásban, szállításban, értékesítésben, az munkanélküli lesz és segélyt kell neki fizetni, de veszít az állam azon is, hogy elöregednek a lakások, melyekre majd később dobhat egy mentőövet, amit megint az állam fizet.
De úgy látszik nem gondolkodnak a honatyáink egy csöppet sem.

Az energetikai korszerűsítésre tavaly is kiírt pályázat a NEP, az idén még meg sem jelent. Tavaly ilyenkor már több mint 20 napja el lehetett érni a megújuló energiákat célzó támogatásokat.

Egyébiránt van panelprogram, mellyel valakik nagyon jól keresnek, de érdekes mód nem igazán csökken az emberek gázszámlája, ellenben a falak penészesednek ezerrel, mert bedunsztolták a falakat. Természetesen erre létezik olyan vakolat ami szellőzik, na de az drága, igaz az emberek így allergiások lesznek, de majd ebből is megél valaki, vagy valakik, például a gyógyszergyártók.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mindent összegezve ha valaki meg szeretné úszni az áfa emelést és igénybe kívánja venni a szocpolt, az siessem, mert 2009. június 30-ig beadott kérelem esetén járnak a támogatások, függetlenül az elbírálás időpontjától.

Ha Horizont energiatakarékos készházat szeretne építeni, akkor keressen bennünket a 06-20/444-44-24-es telefonszámon, vagy a kapcsolat menüben írjon mailt.

Kollégáink azonnal visszahívják és ingyenesen 1 héten belül elkészítik a Horizont energiatakarékos készház terveit abban az esetben, ha cégünkkel építteti meg készházát.

Az ár egy 100 nm-es családi ház építése esetén alapozással teljes kulcsrakész állapotban áfával együtt 18,8-19,8 millió forint között van. Az ár az alaprajzi elrendezés függvényében értendő.

A megadott ár extra, fokozott hőszigetelésű nyílászárókat 6 légkamrával, középkategóriás burkolatokat (bruttó 4000 Ft) összegben tartalmaz. Önnek csak a bútorokat kell hoznia, de csak a szobákba, hiszen a konyha bútort is a kp.hu fizeti.

Cégünk vállalja egyedi mobilház kivitelezését rendkívül rövid határidővel. Erről a mobilház oldalunkon tájékozódhat részletesebben.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb