Home / Lakberendezés és stílus / Acél lépcsők művészi tervezéssel

Acél lépcsők művészi tervezéssel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A spirális lépcsők tökéletesen ötvözik a funkcionalitást, a jó megjelenést és még helytakarékosak is.

Ma azonban nem fogjuk megvitatni a tervezés, a forma és arányok sajátosságait, legalábbis nem részletesen, mivel a mai cikk tárgya az acél spirál lépcső. Ez az anyag nagyon népszerű a modern és a kortárs belsőépítészetben, nem beszélve az ipari belső terekről. Mindazonáltal bizonyos esetekben egy kicsit túl hideg és durva lehet, így néha a tervezők megpróbálják egyensúlyozni ezeket a tulajdonságokat.

Ez az acélból készült művészi ​​spirál lépcső Tel-Avivban található és a Gerstner Din által 2012-ben tervezett duplex fókuszpontját adja. A lépcső nem csak a duplex két szintje közötti kapcsolatot alkotja, hanem a két fő zóna között vizuális elválasztóként is működik.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Párizs szívében található a Studio Ko által tervezett duplex, amit erős kontrasztok és váratlan elemek határoznak meg. Ezek közül az egyik az acél spirál lépcső, amely egy csupasz betonoszlop körül forog. Ahogy a fény ragyog, finom aura keletkezik a meglehetősen masszív szerkezet körül. Ez az egyik olyan eset, amikor az acélt kiegészíti a fa és kiegyensúlyozott, barátságos megjelenés születik a kettősből. Nézd meg a többi acélból készült művészi szinten kivitelezett lépcsőt!

forrás:homedit.com

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..