„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációk

A világ legkisebb projektora

Mi az a pico projektor?
A Microvision cég már korábban kiadta SHOWWX nevű modelljét, de közel egy évig még gyúrták a laborban, aminek meg is lett az eredménye: az új SHOWWX+ már 50%-al több fényerő kibocsátására képes, miközben méretre nem változott (14 mm-es vastagság és 60 mm-es szélesség).

A lézeres fénykibocsátás egészen pontosan 15 lumen-es fényerősséget és 5000:1-es kontrasztarányt jelent, a micro-USB-s csatlakozón tölthető beépített aksinak köszönhetően akár 2 órás élettartammal, ez ugyan nem túl sok, de egy ilyen mini vetítőnél ne is várjunk ennél többet. A felbontás 848 x 480-as maradt, a korábbi verzióhoz hasonlóan, így a 1080p-s HD-felbontású pico projektorra még várnunk kell egy kis ideig.

Mondanunk sem kell, hogy kifejezetten Apple-termékek támogatására lett kifejlesztve, így az iPod család, iPhone 4 és iPad készülékek képernyői egy speckó kábel segítségével vígan kivetíthetők a falra. Egy egyszerű kompozit kábellel más audio és video-eszközök megjelenítésére is képes, egy VGA-dokkoló segítségével pedig még a laptopokhoz is köthető.

450 dollár az eszköz amerikai ára.

 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

 Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb