„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Háztartási ötletek

6 tipp, hogy rend legyen a gardróbban

Hatalmas káosz tud kialakulni, a ruhák egyre növekvő számával és ennek arányában csökkenő hely miatt. A rendszerezéshez szeretnénk pár tippet adni, amire eddig lehet, hogy nem is gondolt! Itt van 6 okos tanács, hogyan kerekedhet felül a rendetlenségen.

1. A gardróbokban gyakran csak egy felülre raknak fogasokat, pedig dupla sorban a ruhák sérülése nélkül is elfér általában két sornyi okosan válogatott ruha.

1437674199-tiny-closet-tension-rods

2. A zuhanyfüggönyhöz használatos gyűrűk a szekrényben is jó szolgálatot tehetnek. A könnyebb pólókat, felsőket rájuk akaszthatjuk, kevésbé gyűrődnek és nem utolsósorban helytakarékos megoldás.

gallery-1437674310-hang-tanks-on-a-rod

3. A kisebb kosarak és tárolók rengeteg holmit képesek elnyelni, a szekrények belső oldala gyakran kihasználatlan, pedig kiváló hely lehet nekik.

gallery-1437674499-closet-hanging-basket-de

4. A tolóajtók rengeteg helyet megspórolhatnak, de néha a legjobb megoldás, ha tolóajtó sincs. A függönyük szellős hatást keltenek és szépen illeszkedhetnek a hálószobába.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

gallery-1437674569-hang-a-curtain-closet

5. Tárolja a cipőket háromszög formában. Bármilyen erősebb kartonból házilag elkészítheti ezt a formát és sokkal kellemesebb a szemnek, na meg a cipőknek is, mintha egymásra lennének dobálva.

1437674678-diy-shoe-organizer

6. A zuhanyfüggöny akasztóinak alternatív megoldása a csipesz, amit ugyanúgy használhat, vidám színekre festhet és a kihasználatlan területeket így hasznossá teheti.

1437675060-clip-tights-clothespins

forrás: goodhousekeeping.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb