fbpx
Home / befektetés / 3D családi ház nyomtató robot kifejlesztéséhez befektető partnereket keresünk

3D családi ház nyomtató robot kifejlesztéséhez befektető partnereket keresünk

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az építőipari kivitelezésekre egyre nagyobb az igény, a fizikai állomány egyre kevesebb, ezért hatalmas technológiai robbanás előtt áll az építőipar, melyet a könnyűszerkezetes favázas, vagy acélvázas és a hagyományos ház építési technológiák már nem fognak tudni kiszolgálni.

Egyetlen egy megoldás van ez pedig a robotizáció, azaz a 3D családi ház nyomtatás fejlesztése.

Napjainkban több cég rendelkezik családi ház nyomtatási alapanyaggal, de jellemzően drága megoldások, melyek a 3D családi ház nyomtatást a hagyományos házépítésnél drágább beruházássá tehetik. A 3D nyomtatott családi házak bekerülési költségük tekintetében hasonlónak, vagy olcsóbbnak kell lenniük a jelen piacon már megtalálható technológiákkal szemben.

Hiába a jó alapanyag, ha a kifejlesztett 3D családi ház nyomtatáshoz használható robotok mindegyike valamilyen hátránnyal rendelkezik. Általában a 3D családi ház nyomtatók mozgatásához daru kell és nagy teherautó, vannak már önjáró ház nyomtatók is, de az alapanyag beemeléséhez a silóba még mindig kell egy daru. Vannak olyan nyomtatók, melyek már piacképesek, de födémet nem lehet velük készíteni és így csak 3-4 napot lehet nyerni egy kivitelezésen az alkalmazásukkal.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Cégünk jelen van a piacon a 3D családi ház nyomtatás terén, de szükség van további fejlesztésekre, a fejlesztésekhez szakemberekre és anyagi forrásokra van szükség.

3D családi ház nyomtatás Magyarországon elsőként

Amennyiben szeretne részt venni befektetőként, vagy fejlesztőként a jövő építési technológiájában, kérjük hívja a 06-70/635 55 97-es számot, vagy írjon e-mailt a 3d@kp.hu mail címre.

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..