konnyuszerkezetes haz

27% kedvezmény műanyag ablakokra, erkélyajtókra és bejárati ajtókra

Magyarországi és Szlovákiai szállítás esetén 27% extra kedvezmény ablakainkból, erkélyajtóinkból és bejárati ajtóinkból!

A kp.hu most jelentős árkedvezménnyel kínálja a műanyag nyílászárókat. A lakás tökéletesebb klímája érdekében most ajándékba adjuk a GECCO 3 szellőztetőrendszert, mely biztosítja a megfelelő légcserét a külső és belső oldal között.
Az ablakok típusa:

 • GEALAN 6 légkamrás, műanyag, fehér nyílászáró, 4-16-4-es, argongázzal töltött, k=1.0 w/m2K üvegezéssel, 33 dB hangszigeteléssel, Roto Compact S vasalattal, “hibás működtetés” gátlóval és ajándék résszellőzővel.
 • GEALAN 6 légkamrás, műanyag, fehér nyílászáró, 4-12-4-12-4 -es, argongázzal töltött, k=0.7 w/m2K üvegezéssel, 35 dB hangszigeteléssel, Roto Compact S vasalattal, “hibás működtetés” gátlóval és ajándék résszellőzővel. A+ energiaosztályba sorolt házak nyílászárója!

Típus: Vasalat:

Ablakaink alapanyaga az első osztályú német GEALAN S 8000 IQ profilrendszer, mely a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. A mi ablakrendszereink nem csak gazdaságosak, a legmodernebb technológiával készülnek, sokoldalúan és kontrollált minőségben alakítjuk ki. Az általunk gyártott külső nyílászárók fokozott hőszigetelésű, 74 mm széles hat légkamrás, ütközőtömítéses, színtartó, időjárás és ütésálló, fehér ill. egyéb színű kemény PVC profilból készülnek.

Az általunk gyártott és beépített termékekre 5 év teljeskörü garanciát vállalunk

Ablakaink felszereltsége és tulajdonsága:

 • ROTO vasalat, hibás működtetés gátlóval
 • Rés szellőztető funkció
 • Párkányfogadó elem
 • 0,7-1 K értékű üveg
 • alumínium színterezett ablak kilincs
 • Pánt takaró
 • UV stabil profil
 • 74 mm beépítési mélység
 • Horganyzott acélmerevítés
 • Esztétikus vízrés takaróelem

Ízelítő az Akciós műanyag ablak árlistánkból: 27% kedvezmény

Méret és funkció megnevezése
(ablakok)
6 kamrás
profil,
2 réteg üveggel
Alapár (nettó)
6 kamrás
profil, 2 réteg üveggel
kedvezményes ár! (nettó)
6 kamrás profil 3 réteg üveggel
Alapár (nettó)
6 kamrás
profil 3 réteg üveggel
kedvezményes ár! (nettó)
60 x 60 cm-es bukó 18, 200 Ft 13, 286 Ft 21, 000 Ft 15, 330 Ft
60 x 60 cm-es bukó-nyíló 19, 700 Ft 14, 381 Ft 22, 000 Ft 16, 060 Ft
90 x 120 cm-es bukó-nyíló 34, 300 Ft 25, 039 Ft 42, 090 Ft 30, 725 Ft
120 x 150 cm-es fix 46, 200 Ft 33, 726 Ft 41, 300 Ft 30, 975 Ft
150 x 150 cm-es fix 33, 300 Ft 24, 309 Ft 50, 000 Ft 36, 500 Ft
90 x 150 cm-es bukó-nyíló 38, 600 Ft 28, 178 Ft 48, 370 Ft 35, 310 Ft
120 x 150 cm-es bukó-nyíló 46, 200 Ft 33, 726 Ft 59, 300 Ft 43, 289 Ft
150 x 150 cm-es bukó-nyíló 52, 400 Ft 38, 252 Ft 69, 000 Ft 50, 370 Ft
150 x 150 cm-es kétszárnyú 69, 600 Ft 50, 808 Ft 86, 000 Ft 62, 780 Ft
90 x 210 cm-es bukó-nyíló erkélyajtó 49, 800 Ft 36, 354 Ft 63, 300 Ft 46, 200 Ft

Kérjük, ha nyílászáróra szeretne árajánlatot kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot. Bármilyen méretű ablak elkészítésére van lehetőség. Az itt feltüntetett ablakok a legáltalánosabban használt méreteket mutatja be. A 27%-os kedvezmény minden méretre vonatkozik. A feltüntetett árak nem tartalmazzák az áfát, mely jelenleg 25%

GELAN S8000 IQ profilból készített nyílászáróink előnyei:

Rendkívüli színtartóság
A két oldalon színes acrylcolor profilok (kívül színes, belül fehér) koextrudációs eljárással készülnek. Az eljárás egyedülálló színtartósságról gondoskodik. Az ablakelemek ugyanazon épületelemben fokozatosan történő cseréjekor, még évek múltán is alig tapasztalható változás.

Gondozásmentes és könnyen tisztítható
Az acrylcolor ablakok szinte gondozásmentesek és különösen könnyen tisztíthatók. Lepattogzások, leválások és a kellemetlen után festések, valamint az ezek következtében felmerülő költségek elfelejthetőek. Az acrylcolor ablakok kosztaszítóak és egyszerű tisztítószerekkel könnyedén takaríthatók. Az ablakprofilok feldolgozása is problémamentes. A precíz előállítás és a magas minőségi előírások gondoskodnak a komplikációmentes beépítéséről.

Karcállóság
Az akrilszínű profilból készült ablaknak a felülete selymes, sima és pórusmentes hatású. A PVC és az akrilüveg magas hőfokon történő összeolvasztása egy különleges ellenállást biztosít. Az akrilszínű profilok nemcsak hogy nagyfokú karcállósággal bírnak, hanem a pornak és egyéb szennyeződésnek is ellenállnak.

Magas fényvisszaverés
A napsugárzás nagy részét az infravörös akrilbevonat alatt lévő fehér alaptest visszaveri, illetve elnyeli. Ezáltal a profilok felmelegedése jelentősen csökken. A nagyon sötét és a világos ablakok közti hőmérséklet különbség pedig meglehetősen kicsi.

100 %-ig újrafelhasználható
Az acrylcolor-színű ablakok teljes mértékben újra felhasználhatók. A profil feldolgozásánál keletkező darabok már régóta visszakerülnek a profilgyártásba. A régi ablakok pedig összedarálásra, majd újbóli felhasználásra kerülnek. Az eredmény egy kiváló minőségű műanyag, ami új termékek gyártására fordítható. Ezáltal egy zárt anyagkörforgás biztosított. Az előállítás energiafelhasználása pedig elenyészően kicsi.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Színvilág

Tartós színek
A színes ablakprofilokkal különleges hangsúlyokat lehet elérni a homlokzat kialakításánál. Ennek eredményeként a lakóházak vonzzák a tekintetet, olyan, mintha sajátos, egyedi névjegykártyával hívnánk fel a figyelmet. Még az extravagáns elképzelések, vagy a helyi hagyományokat követő színárnyalatok sem jelentenek problémát. A mi ablakainknál a színvilág alapja a sokféleség. Bármely környezethez az odaillő tónust kínáljuk. A nemesen egyszerű fehértől a finom palaszürkéig valamennyi árnyalat megtalálható a választékban. A színek természetesen tartósak, és megfelelnek a német szabványok minőségre vonatkozó előírásainak (RAL). A minőség ugyanis a GEALAN színes műanyag ablakainál is a legfőbb követelményt jelenti. Ennek érdekében a GEALAN színes, acrylcolor profilokat speciális színezési eljárással állítja elő.

A külső, színes akrilüvegréteg védelmet jelent a karcolásokkal szemben és az ablak teljes élettartamára biztosítja a sima , könnyen tisztítható és semmilyen karbantartást nem igénylő felületet. Az acrylcolor ablakok az épület belseje felé fehér PVC profilt jelentenek, míg a külső oldalon színes acrylüveg található. Ennek köszönhetően ellenállók az időjárással szemben, azaz napsütés esetén éppúgy mint szélben, esőben vagy a különböző hőmérsékletingadozások vonatkozásában. A selyem matt, sima, pórusmentes felület nem érzékeny a por- és piszoklerakódásokkal szemben. Nincs lepattogzás, a körülményes utánfestésekre sincs többé szükség. Mindezek mellett az acrylcolor ablakok nem igényelnek karbantartást, taszítják a port és egyszerű tisztítószerekkel rendkívül könnyen tisztántarthatóak. Az acrylcolor profilok felülmúlhatatlan színvilága egy teljes ablakéletet végigkísér.

Válasszon az egyéniségéhez legjobban illő ablak profil színt:

Az acrylcolor …
– nem lakkozás vagy fóliázás
– kb. 0,5 mm vastagabb, mint bármely lakkréteg
– karcolásmentes és nem érzékeny
– a profiltól elválaszthatatlan
– nem pattogzik és nem pattan le
– könnyen tisztítható és nem igényel karbantartást

SIEGENIA GS type hidden hinge
6-chamber windows, 4-chamber doors, plastic profile system IQ GEALAN S8000, galvanized reinforcement bars windows and balcony doors: ROTO fittings, hibásműködtetés inhibitor, optionally résszellőzővel entrance doors: egyill.többpontosvasalat, 3Dajtópánt, sliding hőhídmentesalumíniumküszöb: ROTO pushing each position indicating the double-tilt fitting gray rubber (white color different profile black) white, if different, the descriptions of each position on the planned level of actual production size

Az ablakok a penészesedés egyik okozói a lakásokban, de mától már nem tehetőek felelőssé!

Miről van itt szó?
A régi házaknál nem csapódott le pára az ablakon, ennek egyszerű oka volt. A fal és az ablak is rossz szigeteléssel rendelkezett. Gyakorlatilag az utcát fűtöttük a régi házaink és ablakaink segítségével.
A régi ablakok nem állták el a levegő áramlásának útját.

Jöttek az újabb és újabb ablakok és polisztirol szigetelések és sok ember egyszerre alkalmazta mindkettőt. Gyakorlatilag a polisztirolba becsomagolt tégla és panelházak elkezdtek penészesedni. Ennek oka a lakásban termelődött pára (főzés, mosás, növények, fürdés, izzadás) lakásban történő benntartása volt.

A modern műanyag ablakokkal nem képződött huzat és energiát lehetett megtakarítani, helyette jött a penész, ami a zsebünknek olcsóbb volt a fűtésnél, azt az egészségünk javítására fordíthattuk. Az ablakokról folyt a víz, a falon pedig kivirágzottak a penészállományok.

A mi GELAN ablakaink már résszellőző rendszerrel van ellátva, így ez a probléma nem létezik többet.

A szellőztetés feladata:

 • Szabályozni a lakás levegőjének páratartalmát
 • Cserélni, Frissíteni az elhasznált levegőt
 • Kiengedni a kellemetlen szagokat és a káros anyagokat
 • Szabályozni a levegő hőmérsékletét
 • Többletlevegőhöz juttatni az égéstérrel rendelkező fűtőberendezéseket a helyiségben
A modern ventilation in a confined space not only in reducing the role of air humidity. A continuous and adequate ventilation is very important for a residential building. To do this, various criteria must be met:

Mit tud biztosítani a GECCO szellőztető rendszer?

 • optimális levegőcsere normális légnyomás esetén
 • a lehető legalacsonyabb energiaveszteség
 • állandó alapszellőztetés
 • szabadalmazott, teljesen automatikus levegőszabályozás
 • nincs huzat nagy szélnél sem
 • az automatika miatt elkerülhető a hibás kezelés
 • jó hő- és hangszigetelés
 • nincsenek süvítő hangok a huzat miatt
 • költségkímélő
 • nincs penészképződés

Elkötelezettség az újrahasznosítás mellett

Már a Gazdasági körforgás és Hulladékgazdálkodási hatályba lépése előtt a GEALAN egy ú.n. „GEALAN Környezetvédelmi Megállapodás“ formájában partnereivel együtt részt vett a „Gazdaság Körforgásában“: profilgyártók és ablakgyártók megállapodtak a régi műanyag ablakok valamint az ablak gyártásakor keletkező műanyag hulladék újrafelhasználásában. A cél, hogy az anyagot ne tárolják, hanem egy ú.n. PVC-újrafelhasználóba visszajuttassák. Hiszen maga a PVC –
thermoplasztikus ipari nyersanyag, természetes nyersanyagokból készül, mint kőolaj és földgáz és konyhasó – túl költséges ahhoz, hogy szemétként landoljon vagy valamelyik égetőműben kössön ki. Mivel a PVC 100 %- ban újrahasznosítható egyértelmű, hogy újra fel is kell dolgozni azt. A régi, műanyag nyílászárókat szintén be lehet granuláltatni, majd ismételten újra feldolgozni. Így lett a PVC-ből a leginkább újrahasznosítható ipari nyersanyag.


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

 1. Ablakok, és erkélyajtó mérete: 1. 120*91 bukó-nyíló 2. 59*120 b-ny 3. ablak+erkélyajtó: 146*177 +97*271 4. 235*188 (felnyíló154+sima ablak) 5. 151*180 (felnyíló)
  Árajánlat érdekelne, redőnnyel és szúnyoghálóval és nélküle is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb