„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Akciók

100m2-es készház ajándék konyhabútorral 19 millió forintért

Kulcsrakész 100m2-es családi ház építése mindössze 19 millió forintért.

Az ár tartalmazza az Áfát és a teljes kulcsrakész állapotot, valamint ajándék konyhabútort is.

 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos családi házat cégünk mindössze 2 hónap alatt kulcsrakész állapotra elkészíti Önnek.
 • A Horizont® készház hőszigetelési értéke háromszor jobb, mint egy 38cm-es tégla épület, A + energiaosztályba tartozik.
 • A Horizont® kiemelten energiatakarékos készházak ÉME, ISO, Makész védjeggyel rendelkeznek.
 • Korlátlan tervezői szabadság, minden megkötöttség nélkül, amit Ön megálmodik, mi megtervezzük és felépítjük.
 • Fix, garantált, előre kialkudott áron építjük fel családi házát, Önt nem érinthetik az építőanyag áremelések, mert mi árgaranciát adunk.
 • Önnek nem kell az építés közben idegeskednie, anyagok után rohangálnia, munkákat leszervezni, mert mindezt egy kézben mi elvégezzük Ön helyett.

Mit kell Önnek tennie?

 • A kapcsolat menüben, (itt) írjon részünkre, adja meg elérhetőségét és mi 1 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.
 • Ezt követően egy Önnek alkalmas időpontban be kell fáradnia a Budapesti irodánkba (mely a Gubacsi u. 47. szám alatt található) ahol kollégánk bemutatja Önnek az építési rendszerünket élőben. Megtekintheti a bemutatótermünkben a különböző Horizont® fal, födém és tetőszerkezeteket, ezenkívül be tudjuk mutatni, hogy hogyan zajlik az épület szerkezetének szerelése gyártó üzemünkben.

Mi történik ezután?

 • Ha rendelkezik tervekkel, akkor az első találkozás előtt (itt) elküldheti részünkre, hogy az előzetes árkalkulációt elkészíthessük.
 • Ha nem rendelkezik tervekkel, abban az esetben felkészült tervezőnk megtekinti a telket, egyeztet az építési hatósággal, majd az Ön igényeinek figyelembevételével pár nap alatt elkészít több beépítési javaslatot, alaprajzot és homlokzati rajzot. Ha a végleges rajzok elkészülnek, kollégánk a hatóságoknál eljárva engedélyezteti az épületet. Tervezőink a pénzügyi lehetőségeit is figyelembe veszik az épület tervezésekor, így minden tekintetben egyedi Önnek szóló rajz fog készülni.
 • A tervezési fázisban kialkudott ár alapján elkészítjük a szerződést, majd a jogerős építési engedély birtokában legyártjuk a gyártmánytervek alapján az Horizont® épület fal, tető és födémszerkezetét.
 • A legyártott Horizont® acélszerkezeti elemekből üzemünkben előszereljük a falakat és a tetőszerkezetet, majd a helyszínre szállítjuk.
 • Az időközben cégünk által elkészített fogadószintre felépítjük az épületet, mely egy átlagos családi ház esetében 2 hónapot vesz igénybe.

Mikor költözhetek az első találkozástól számítottan?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
 • Amennyiben tervekkel, engedéllyel rendelkezik, akkor akár 60 napon belül.
 • Amennyiben mi készítjük a terveket és az engedélyeztetést is cégünk intézi, akár 100 napon belül.

Milyen terv alapján építik meg 19 millió forintos összegért a családi házat?

 • A tervezés minden esetben egyedi, tehát nem típusterv.
 • A megadott ár egy 42 méter külső falból álló 3 szobás, nyeregtetős családi ház esetén érvényes, ha ennél több helyiség kerül kialakításra, az árat pontosítani kell.
 • Az ár extra szigetelést tartalmaz, mely összesen 25 cm teljes szigetelést jelent a falakban, és 20 cm szigetelést a födémben.

Ha 2009. június 30-ig beadja szoc-pol és kedvezményes hiteligényét, abban az esetben jogosult lesz a támogatásokra.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

15 hozzászólás

 1. Kedves Kivitelező!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy ebben az árban benne vannak a burkolatok, illetve a gépészet?
  A másik kérdésem, ha benne van a gépészet, akkor mekkora felárat jelenthet a geotermikus fűtésrendszer egy 100m2-es könnyűszerkezetes készház esetében?
  Még azt is meg szeretném kérdezni, hogy a Horizont készház kifejezés az azt jelenti, hogy a helyszínen csak a paneleket szerelik össze, minden mást a műhelyben előkészítenek?
  Várom válaszukat.
  Köszönettel: Szabó Eszter

  1. Kedves Eszter!
   Természetesen a 19 milliós forintos bruttó ár tartalmaz minden költséget.
   A burkolatok 3600 Ft/m2-áron kalkuláljuk ilyenkor, természetesen lehet ennél drágábbat, vagy olcsóbbat is választani, a különbséget el lehet számolni.
   A gépészet tartalmazza a kombi turbós gázkazánt, helyiségenként szabályozható lapradiátoros fűtést.
   A geotermikus felár egy 100 m2-es családi ház esetében kb: bruttó 3,5-4 millió forint, melyből természetesen az állami támogatás lejön, ami előreláthatóan 1,5 millió forint lesz az idei évben, de csak március hónap végén fogják meghirdetni.
   Nem lehet összehasonlítani a geotermikus fűtést a hagyományos fűtésrendszerrel, mert a radiátoros fűtésnél, csak fűtünk, míg a geotermikus rendszerrel megoldódik az épület hűtése is. Ha a radiátoros rendszer mellé beépítünk egy hűtő rendszert is, akkor az árkülönbség elenyésző.
   A geotermikus rendszer felára kb. 6-8 éven belül megtérül.
   Sajnos most az Euró árfolyam miatt magasabb a geotermikus energiát hasznosító berendezések beszerzési ára, mivel ezek mind külföldről származnak.
   Ha bármi kérdése van szívesen segítünk.

 2. Kedves Kivitelező!
  A tervek elkészítése, engedélyek beszerzése mekkora költséget jelent?
  Ez a tchnológia a könnyűszerkezetes építkezés? Ha lehet szeretnék erről többet tudni. Például mennyire idő álló, hogyan fúrhatók (falra szerelt tárgyak, szakrények) alakíthatók a falak? ( későbbi ablak, ajtó áthelyezések, hozzá építés stb.)
  Várom válaszukat: Szabóné Ildikó

  1. Kedves Hölgyem!
   A tervezési költség egy 100nm-es ház esetében 200 ezer forintba kerül.
   Ha bővebb tájékoztatás érdekli a Horizont könnyűszerkezetes készházakkal kapcsolatosan, akkor a kapcsolat menüben kérjük írjon részünkre és kérjen időpontot a bemutatótermünkbe, ahol személyesen bemutatjuk a technológiát élőben.
   Irodánk Budapesten a Gubacsi u. 47. szám alatt található, de mindenképpen kérjük, hogy előtte írjon a kapcsolat menüben, hogy időpontot egyeztethessünk.

 3. Üdvözlöm!
  Budapesttől való távolság befolyásolja-e a kész ház árát? Én Békés megyéből érdeklődöm.

 4. Tisztelt Kivitelező !

  Kérdéseim:

  Amennyiben akció a 19 millió forintos ár meddig tart ?
  Szoc-polt 2 gyermek után kapok -e ?
  Mennyi készpénzzel kell rendelkeznünk, illetve hitelt lehet-e igénybe venni ?

  Köszönöm válaszukat

  Némedi Anna

  1. Kedves Anna!
   A szocpol igénybe vehető a Horizont készházakra is ugyanúgy, mintha hagyományos házat tetszene kiviteleztetni.
   A 19 milliós ár bruttó, tehát áfát is tartalmazza. Ebben az árban minden költség benne van, csak a bútorok és a telek nincs.
   19 millió forint egy 100 nm-es nyeregtetős házra van kalkulálva, ha az épület tagolt és kontyolt tetős, az árat külön kell kalkulálni, de általánosságban elmondható, hogy 20 millió forint alatt beköltözhető egy bonyolultabb alaprajzú épület is.

 5. Kedves Kivitelező!

  Természetesen jól tudom, hogy egy forumon keresztül nehéz prezentálni az Önök kíváló “termékét”, de mégis arra kérem írjon néhány sort miért a Horizont, hiszen a piacon ennél az árnál jóval kedvezőbb ajánlatot is találni. A technológia pedig erősen hasonló.

  1. Tisztelt Hoksza Úr!
   Mi nem állítottuk, hogy a Horizont könnyűszerkezetes készházak a legolcsóbbak a piacon.
   Nem tesszük ezt hasonlatosan, mint egy prémium márkás autógyár sem.
   A Horizont készházak technológiailag és minőségileg egy igen magas szinten készülnek.
   Mind a beépített anyagok minősége, valamint az épület tulajdonságai, mint például hőszigetelés, méretpontosság, gyorsaság, élettartam egy az átlagnál lényegesen magasabb szintet képviselnek.
   Csak egy két dolgot ragadnék ki a sok jó tulajdonság közül: Pl. a 19 millió forintos ár tartalmazza az alapozást, valamint az extra 25 cm-es hőszigetelést a falakban, valamint a kétrétegű gipszkartonozást. Ha össze kell hasonlítani két ajánlatot, akkor mindenképpen egy műszaki tartalom alatt lehetséges azt megtenni.
   Amennyiben a Horizont házakkal kapcsolatosan bármiben tudunk segíteni, kérjük jelezze itt, vagy vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a kapcsolat menüben.

  2. Tisztelt Hoksza Úr!
   Mi nem állítottuk, hogy a Horizont könnyűszerkezetes készházak a legolcsóbbak a piacon.
   Nem tesszük ezt hasonlatosan, mint egy prémium márkás autógyár sem.

 6. T.Cim!
  Hol lehet bővebben a műszaki tartalmat látni? Milyen veboldalon?Nem mindegy, hogy vászon nadrág van rajtam, nagy hidegben, vagy vastagon bélelt nadrágban!Köszönöm

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb