„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Vintage hangulatú üzlet Moszkvában

Az Oleg Klodt Architectual építészei nemrégiben fejezték be a tervezését és kivitelezését Moszkva új zászlóshajójának, egy olyan butiknak, ami a kultikus francia életstílust szeretné bemutatni.

Az üzlet belseje a márka filozófiáját közvetíti, a meghatározó jellemzők az egyszerűség, a kényelem és az elegancia, a globális nomád életorma, amit az orosz ügyfélkör számára szeretnének bemutatni. A tervezők olyan ikonikus belső kialakításán dolgoztak, ami az unisex nemzetközi stílussal, ismerős anyagokkal, patinás tárgyakkal keltik az otthonosság érzését az ügyfelekben.

modern-store-design-4Természetes anyagok és felületek határozzák meg a bolt megjelenését. A falak kazettás kialakítása és matt csempe padló, amely hasonló halvány szürke árnyalatú ad semleges hátteret a ruháknak. A szerkezet oszlopai patinás fémlemezekkel vannak burkolva, tovább erősítve a sötét fémes hatást, amit a nagyszabású tükrök és nagy táblák, valamint a világítótestek egészítenek ki. A tervezők egyedülálló és szemet gyönyörködtető megoldást dolgoztak ki a ruhák elhelyezésére, a ruhák vízvezetékekből kialakított síneken futnak. Ezek, valamint a vintage stílusú fali lámpák kölcsönöznek régies hangulatú ipari megjelenést az üzletnek.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb