„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

100-119 m2 közötti típustervek

Veszprém 111 m²-es nyeregtetős családi ház típustervünk bemutatása

Veszprém 111 m²-es nyeregtetős családi házunk egy kétgyermekes modern otthon, mely külön szülői és gyermek lakrésszel rendelkezik.

Az épület nettó hasznos alapterülete: 93 m², bruttó alapterülete 111 m².

A gyermekek és a szülők számára külön fürdőszoba áll rendelkezésre. A szülői rész külön gardrób szobával rendelkezik és ebből nyílik a fürdő, így a nappali élettértől teljesen elkülönül.

A gépkocsi beálló teljesen külön szerkezet az épülettől, így az utólag is megépíthető úgy, hogy megfelelő tájolás esetén a rá helyezésre kerülő napelemek a házat és akár egy elektromos autót is tudnak táplálni és a házat akár teljesen sárga csekk mentessé tenni.

A tetőfedés lehet korcolt lemezfedés vagy cserépfedés is.

A nappali nagy üvegfelülettel csatlakozik a kerthez, de mivel különbontottuk a nyílászárókat, az árakat a sok üvegfelület nem emeli meg.

Acélszerkezetes családi ház váz szerkezet kész állapot

A Kp Sales House Kft kizárólag közel nulla külső energiaigényű vagy teljesen nulla rezsis házakat épít, mert számunkra nagyon fontos a karbon semlegesség.

Mind a favázas és acélszerkezetes készházunk is rendelkezik az ÉMI által kiadott, NMÉ, azaz Nemzeti Műszaki Értékeléssel.

Az itt közölt árak faszerkezetes vagy acélszerkezetes PuzzleHome készházakra érvényes.

A statikai számítás, gyártmánytervezés, víz és villamos műszaki leírás költségét cégünk magunkra vállalja, az építésztervezés költségének az 50%-át elengedjük, ha változatlan formában valósul meg a családi ház építése.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Veszprém 111 m²-es családi ház vázszerkezet kész állapotban is megrendelhető.

Az acél vagy hossztoldott fenyő vázszerkezetes falak és tetőszerkezet üzemi gyártása, szállítása, ingyenes gyártmánytervezéssel, helyszíni felépítéssel 2023. január 30. napjáig megkötött építési szerződés esetén mindössze 10 millió forintba kerül.

A Veszprém 111 m²-es családi ház félkész készültségben is kérhető:

A félkész állapot az alábbiakat tartalmazza: Acél vagy hossztoldott faszerkezetes falak, tetőszerkezet, tetőlécezés, fóliázás, Terrán cserépfedés, külső tűzálló és vízálló GlasrocX falburkolat, belső ütésálló, hang gátló HABITO lap burkolatát, a falakban STEICO fagyapot hang- és hőszigeteléssel, összes külső nyílászáró, ereszrendszer, bádogozás, párkányok: 32 millió forint.

A Veszprém 111 m²-es családi ház emelt szintű félkész állapotban is elérhető:

Az emelt szintű félkész állapot az alábbiakat tartalmazza: Az előző részben felsorolt félkész állapot + 20 cm-es külső hőszigetelés, STO prémium vakolatrendszer, színezéssel együtt.
Az ár 2023. január végéig megkötött szerződés esetén: 37,9 millió forint.

Kulcsrakész kivitelezést csak Budapest és Balatonalmádi 50 km-es körzetében vállalunk.

Amennyiben az épület családi házként valósul meg, az áfa mértéke 5%.
Árgarancia: Az árakat 2023. évre befagyasszuk szerződéskötés esetén.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb