„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Trópusi fedett erdő egy volt Szovjet hangárban.

Carl von Gablenz német vállalkozó tizenegy évvel ezelőtt kezdeti beruházásként megvásárolt egy elhagyatott régi szovjet katonai repteret Berlin mellett.Volt egy nagy ötlete, melyben mások is hittek, így a befektetők által felhizlalt CargoLifter AG 110 millió dollárból megvalósította a világ legnagyobb léghajó hangárját.

354 méter hosszú és 206 m széles, valamint 105 méter magas lett az épület.

Ez egy hatalmas hőlégballon garázs volt, de a hőlégballon megsemmisült.

A léghajók személyszállításban történő ismételt bevetésének ötlete nem csak hóbortos professzorok és merész vállalkozók fejében fogand meg, hanem olyan komolynak mondható az iparágban fontos szerepet betöltő cégek és szervezetek is dolgoznak az ügyön, mint a Boeing vagy az amerikai hadseregnek szállító Lockheed Martin, akik szintén már a prototípus fázisban vannak. Illetve vannak elszálltabb, futurisztikusabb elképzelések is francia dizájnerek és mérnökök asztalain.

Carl von Gablenz biznisze bedőlt, a giga hangárt elárverezték, melyre egy maláj cég csapott le és potom 17 millió euróért megvették.

Azonnal egy maláj esőerdőt hoztak Berlinbe. Az építésziroda, majd a kivitelezők remek feladatot kaptak: a mega garázst alakítsák át egy 66 000 négyzetméteres trópusi oázissá. Így született meg a Tropical Islands Resort, a világ legnagyobb beltéri esőerdejével, 200 méteres fehérhomokos strandjával.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A 105 m belmagasságú kupula tetejébe egy mini hőlégballonnal emelkedhetünk fel.

A legnagyobb kihívást egyébként az állandó trópusi klíma fenntartása jelenti. A dzsungel növényzetének rengeteg fényre van szüksége.

Az égbolt úgy van hatalmas projektorokkal kivetítve.

30 méter magas csúszdatoronyból 70km/h sebességre gyorsulva csúszhatunk le. 40, 000 fa található az épületben.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb