„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Trend előrejelzés; kő és fa minták díszítik a Formica 2024-es Living Impressions kollekcióját

A Formica Corporation olyan sokoldalú felületek kollekcióját dobta piacra, amelyek a belsőépítészet jelenlegi trendjeit tükrözik, és az ügyfelek kutatása alapján tájékozódtak.

A 2024-es Living Impressions kollekciót a Formica készítette észak-amerikai lakástulajdonosokkal és belsőépítészekkel készített kiterjedt interjúkra válaszul. A márka a kollekció fejlesztése során készített interjúkat, hogy jobban megértse ügyfelei tervezési igényeit és a közelgő design trendeket.

A Formica Corporation egy saját szabadalmaztatott Formica laminált anyag tervezésére és gyártására szakosodott felületkezelő cég, amely 1913-ban jelent meg Amerikában.

Ebből a kutatásból három trendtéma rajzolódott ki, amelyek az új kollekció alapját képezik. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 
  • A Modern Minimalism finom mintázatú felületeket tartalmaz meleg tónusú színekben, amelyeket azért választottak, hogy lágy és visszafogott felületeket hozzanak létre.
  • A Casually Biophilic téma felületei a természet által megformált mintákat viselnek, beleértve a fa erezetét is.
  • Végül a Contemporary Classic téma a természetes kő megjelenéséből merít, amely folyamatosan népszerű anyag az épületek építésében és díszítésében.

E három téma mentén hét nagyméretű kőminta – 180fx Laminate line néven – és hat laminált minta született. A kollekció felületeit úgy tervezték, hogy rendkívül tartósak legyenek, és sokféle alkalmazási területen használhatók legyenek. A termékek felhasználhatók szekrények előlapjainak, munkalapjainak és hátlapjainak kibélelésére konyhákban és fürdőszobákban. Asztallapként, és más bútorokhoz is használhatók.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb