„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

Egy disznóólból lett vidéki ház, London mellett

A Hutch Design építészeti stúdió megalkotta a The Maker’s Barn projektet, egy nyaralót London külvárosában, amelyet „természetes és őszinte” anyagok palettája határoz meg.

Az erdővel határolt, vadon élő gyepek között elhelyezkedő, 65 négyzetméteres nyaralóház eredetileg egy beton disznóól volt, amelyet olyan anyagokkal alakítottak át, amelyek a remények szerint idővel ellenállnak és beleolvadnak a környező tájba.

Ez magában foglalja a vastag vakolatfalakat, a fa oszlopokat és a vörösfenyő deszka tetőt, amelyet a Hutch Design a terület helyi építészetének mintájára készített. A projekt neve, a The Maker’s Barn a „természetes és becsületes” anyagok felhasználására, valamint a belső testre szabott szerelvényekre utal, beleértve a kézzel készített bútorokat, kerámiákat, konyhai eszközöket és világos árnyalatokat.

Az egyszintes The Maker’s Barn egyetlen nyitott tér, délkeletre hálószobával és dolgozószobával, amelyet északnyugatra központi betonkandalló és kémény választ el a nappalitól, étkezőtől és konyhától. Az otthon déli szélén a szervizterületeket durva vakolatfalak, az északi oldalt pedig teljes magasságú üvegezés és tolóajtók szegélyezik. Vastag faoszlopokkal keretezve ezek nyitják meg az otthont a tájra.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hálószobában egy felülvilágított zuhanyzó található egy süllyesztett fürdőkád mellett, amely a tájra néz, és az elválasztó könyvespolc alatti alacsony résen keresztül vissza a nappaliba. A konyhában a nappali parkettás padlója zökkenőmentesen csempére van cserélve, a fényes csempével bélelt hátsó falat egy nagy tetőablak világítja meg.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb